Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Albaniji
Povratak na članak

Papa Franjo: Neka nitko ne upotrebljava Boga kao štit za svoje napade

U današnjem vrijeme "skupine ekstremista pogrešno shvaćaju pravi smisao religije", kazao je Papa

Komentari 12

MM
mojski.moja
14:13 21.09.2014.

papu su docekali albanci...a bush je rekao u Ime boga vodi rat...srbi kazu boze pomozi i klali su ljude, pocinju sa boze pomozi rjecima..ajmo da vidimo mozeli papa u srbiju, mislim nece, dali da krivimo papu za busha , za obamu, za cetnike ,i za one sve druge, ne ne mozemo...ali i papa bira rjeci i mjesta ,i sagovornike kada govori o tome nemojte u ime Boga, ja bi voleo da papa to govori i izraelu i cjelo zapadu "nemojte ciniti to u ime Boga"..ali ja rekoh papa bira ljude kojima ce to rjeci, izgleda da on misli da nisu svi isti,a ja mislim da smo svi mi ljudi,i trebao bi papa to reci i onima kojima se ne usudjuje reci.

VL
MM
mojski.moja
14:21 21.09.2014.

voleo bi da papa govori to javno svima, bez razlike, svima,i da jos doda zasto legalizirate homosexualnost. zasto odobravate da homosexualci mogu da osvajaju djecu..zar da djete mora da se stidi i laze, dvostruko da laze, da djeci koji igrajuju snjim kaze to je moja "mama" ja nemam mamu kao ti,ali imam dvije mame kao tvoj papa..da kada pita "majku" kaze mama a kako si ti mene dobila, dali si imala veliki stomak

VL
MM
mojski.moja
14:34 21.09.2014.

ako netko cini nepravdu prema sebi, neka on snosi sam posljedice, ali djetetu moze se pomoci samo ako mu ne nacinimo nepravdu ,a nepravda prema djetetu je i to da ga prepustimo necemu sto nije normalno

VL
Avatar Bik
Bik
19:11 21.09.2014.

vrlo jednostavno: od kad ima vjere ima i Ratova a da nije vjere nebi bilo ni Ratova toliko. vrati se u istoriju Ratova i provjeri ako lažem ! ja da sam bog digo bi ruke od ove planete..

VL
BA
bajo2
18:51 21.09.2014.

i ne samo to,i ne koristiti boga za ostvarivanje materijalne koristi izvjesnih krugova!

VL
Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
21:31 21.09.2014.

svi religiozni fanatici Boga koriste kao opravdanje za svoju zločestoću

VL
ME
Meter
17:17 21.09.2014.

Još jednom: Vrijedi li ova poruka i za HR?

VL
Avatar spira
spira
19:25 21.09.2014.

ZAr tio važi i za RKC. krstaški ratovi pa WW1 i WW2 pa i ovaj WW3 . RKC je na strani NWO koji želi da porobi ceo svet. Što je mnogo mnogo je od jednog jezuite. Zašto ne otpustiš svojute. Zašto ne otpustiš svoju vojsku i svog generala ne oteraš u penziju.

VL
Avatar Bik
Bik
09:46 22.09.2014.

mogo je isto reci.. neka niko ne upotrebljava boga da uzme Pare naivnoj sirotinji !! crkva je Milijarde teska,di su te pare? u cega se trose? kad cemo to saznati? dobar primjer u sta se novci trose je pokazo Bischofschof Tebartz-van Elst njemu treba Kada za 15,000Eura, itd...i ostale perverzije na racun praznovjernika. jedini pametni razlog zasto jos ostati Krscanin je zbog ravnoteze prema islamu.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
13:46 21.09.2014.

Ovo je dakle indirektna osuda islamističkih ekstremista budući se oni jedini pozivaju na Boga, odnosno Alaha, dok odrubljuju glave nevinim ljudima samo zato jer su sa zapada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.