Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torino
Povratak na članak

Papa Franjo moli oprost Valdeške crkve

Franjo je prvi Papa koji je ušao u jednu crkvu valdeških protestanata.

Komentari 13

OK
okvarbudovič
16:31 23.06.2015.

ulizica

VL
JU
Jugoivo
16:03 08.12.2016.

Silverb(l)ack, pa ti si skroz naskroz zaslijepljen u umu i očiju. Pogledaj malo kako živi onaj plagijator djece, Zovko. Lijepo i udobno na Floridi kod bogate Amerikanke. A i "vidovdakinja" Mirjana je boravila 4- 5 godina se školovala u SAD kod CIA-e! Dobro kaže Papa: Narodna priča, ne dolazi Gospa na "sastanke" g-dje Mirjane kad ona zaželi!

VL
DU
Deleted user
01:47 23.06.2015.

Ne valja ovaj i ovakav Papa. Treba ga pod hitno smijeniti. Taj sprovodi politiku genocida nada bijelom rasom, Europom, vjerom, obitelji. Naročito je nesimpatičan nama Hrvatima zato jer umjesto da pomaže hercegovačkim katolicima koji se jedva jedvice održavaju, on trabunja protiv Međugoraja ... Umjesto da istiće vrline obitelji i tradicije, on se isprićava nekolicini simpatizera devijantnog i bolesnog ponašanja ... i tako dalje!

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
09:15 23.06.2015.

Ma trebao bi papa biti hercegovac. Mozda kardinal Puljic, on je tako dobar svecenik, nikoga ne mrzi i siri dobro u ljudima...majko mila!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.