Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLAVAR RPC-A
Povratak na članak

Papa krenuo na povijesni susret s Kirilom

Razilaženja dviju crkava nisu uklonjena, ali stavljena su na stranu kako bi patrijarh i Papa mogli zajednički reagirati na progon kršćana

Komentari 9

DI
dokazano.istinito
12:06 12.02.2016.

izbjeglice rata nemaju sto traziti u europi, a krscani iz bliskog istoka nisu izbjeglice,,,,,,,,,,,o majko oce koji apsurdo de la milienuma de la civilizaciona,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dokle intrigama?

VL
ZA
zajec
12:16 12.02.2016.

pape krscana vise nema u siriju sve ih je poubijao isilko, a ostali su ostali srmrznuti ili su zicama blokirani po granicama drzava gdje se uci o vrijednostima nasih

VL
ZA
zajec
12:11 12.02.2016.

izbjeglice iz bliskog istoka su krscani ? ili su musalimani svi izbjeglice iz bliskog istoka stavite jedanu traku oko ramena da znamo tko ste i sta ste da ne pljujemo na vas, molim i djeca da i zene, o dada , da ne zaboravimo nase izbjeglice pape pape,pape reci im da ostanu gdje su i neka ne idu niposto u bolnice pape pape znas dobro zbog cega ne u bolnice

VL
Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
17:01 12.02.2016.

jadno je što je Papa pao pod utjecaj bradonja iz istoćne crkve, a posebice onih iz serbske, pa mu takvi "sveci" dirigiraju što i kako da radi u svezi našeg presvetog blaženika Alojzija Stepinca. Pod žurno u HR zabraniti rad SPC, imovinu vratiti narodu i Katolićkoj crkvi i omogućiti normalne uslove za rad Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:31 12.02.2016.

Sada je veliko pitanje kako ce medijska masonerija pokusati oblatiti obojicu u ovom povjesnom susretu dvije frakcije krscanstva nakon raskola od prije jednog milenija, 1054 godine.

VL
NS
nadia.spadabramovic
14:50 12.02.2016.

taman kad su me uplašili s crnim papom eto crvenog,,,njegova tehnologija je bolja :)

VL
TO
tomicro
13:43 12.02.2016.

a nebus Stepinca proglasil svetim,cetnik Toma je to zahtijeval ne prvo. Drugo dragi oce,zovi si ti muslice svojedobno u svoj Vatikan..nek ti tam budu dobra,bozja dijeca...cisto razocaranje si i ti i tvoja crkva mainstream glupana i idiota..trece ,daj gender-populaciji jos veci zamah ,nek se pobiju svi nerodjeni krscani...to je tvoja politika papo.pljuc

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
13:48 12.02.2016.

Ovo nije moj papa, a vjerujem ni većine Hrvata. Nek ostane kod Kastra. Isti su.

VL
JR
Jean Renault
14:32 12.02.2016.

Ma kakvo Kršćanstvo u tom djelu svijeta, taj dio svijeta davno je izgubljen za Kršćane. Najvažnije mjesto za sve Kršćane danas je Vatikan i ništa više i zna se dobro gdje je stolac Kršćanstva na samom trgu Sv. Petra u istoimenoj bazilici. Bliski istok odavno je centar Islama i Kršćani tamo više nemaju što da traže bez obzira što je tamo rodjen Isus. Nemaju što tražit jer uskoro će ISIS srušit i ono malo crkvi u tom djelu svijeta. A neće proći mnogo ostaćemo i bez same crkve Sv. Groba u Jeruzalemu. To je možda ironično, ali je realno tako kako je i povratka nema, pa teško ćemo odbranit kršćanstvo i u samoj Europi a kamoli na bliskom istoku gdje uglavnm žive ISLAMISTI. Muslimani i njihova vjera su vrh primitivizma i najveći grijeh ljudske civilizacije. Ti podivljali nacisti ruše dobro ovog svijeta i treba ih eliminirat na svakom koraku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.