Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oprost od gay osoba'
Povratak na članak

Papa Franjo iskazao najmilosrdniji stav nekog poglavara Katoličke crkve o homoseksualcima

Ali kršćani moraju tražiti oprost i od siromašnih, zlostavljanih žena i djece, a treba se ispričati i zbog blagoslova oružju, rekao je na povratku iz Armenije.

Komentari 11

Avatar HRVATsMOZGOM
HRVATsMOZGOM
00:49 29.06.2016.

Mediji manipuliraju.. vade iz konteksta... papa je rekao: " ako je osoba homoseksualac i traži Boga, tko sam ja da mu sudim" a ne samo tko sam ja da sudim

VL
BA
bakulušić
09:55 29.06.2016.

Nijedan papa do sada nije osuđivao homoseksualce, nijedan papa do sada nije sudio niti osuđivao homoseksualce, svaki papa do sada je pozivao na milosrdnost prema bližnjima pa tako i prema homoseksualnim osobama... Čemu, dakle, ovakvi naslovi svaki drugi dan u medijima? Obična manipulacija s namjerom da se relativizira homoseksualni čin koji su i Crkva i znanost oduvijek smatrali devijacijom i, vjerski gledano, grijehom. Ovo je agresivan pokušaj da se mijenjaju svijet i ljudi, ovo postaje nasilje. A nasilje je neprihvatljivo!

VL
Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:08 29.06.2016.

Čim se negdje spomenu homosekuseshalcci tj. puderi ovi novinari-marionete-roboti se raspišu kao da o tome ovisi opstanak svijeta. Većinu ljudi zaboli neka stvar zbog toga. Dakle sjašite napokon...

VL
Avatar commentator
commentator
00:45 29.06.2016.

Ta institucija uvijek ide u krajnost; "mračni srednji vijek" osvjetljavali su lomačama, sada sve u redu svi sveti, sretni i bezbroj selfija s papomidolom.

VL
Avatar slaven0
slaven0
04:46 29.06.2016.

"Prema moralnom redu, homoseksualni odnosi su čini bez esencijalnog i neophodnog pravila, odnosno označeni su kao čini lišeni svoje bitne i nenadomjestive svrhe i takvi da ni u kojem slučaju ne mogu biti odobreni."..... po ovom "moralnom redu" 99.99% mojih spolnih odnosa ne moze biti odobreno...od Crkve... Bas me zanima hoce li se "Hod za zivot" nakon zabrane pobacaja transformirati u "Hod za zivot - bez (neodobrenog) seksa"? :) Na celu kolone Ilicic a.k.a. Nemasturbator....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.