Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN
Povratak na članak

Papa Franjo imenovao kardinala Bozanića članom Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata

Kongregacija bdije nad poštivanjem stegovnih pravila pri dijeljenju sakramenata

Komentari 9

HE
hellen3353
17:05 02.11.2016.

Kurija je kurija!

VL
DK
dr kaunda
19:58 02.11.2016.

sale 7 i truthjust odgovr vama a usput i pitanje kakve veze ima sav taj raskos sa Kristovim ucenjem ? Odite u Crkvu Svetog Kriza u ZG U kojoj sam radio pogledajte vitraje kvadratni metar kosta 1000 eura bez okvira strop mozete vidjeti sa doljnje strane a sto se nalazi gore kakva je izolacija i koliko kosta da ne govorim,usput znam da smo taj posao dobili kad je direktor firme dao u kuverti 100 000 kuna u gotovini a posao je bio vrijedan 1 900 000 kuna za to vrijeme dok smo tamo radili nisu nam dali niti casu vode a o kavi ili sendvicu da ne govorim, bio sam tad poslovodja u toj firmi tako da znam kako su se stvari odvijale sad mi vi objasnite ima li to veze s onim sto nam propovijedaju na Sv. Misi inace katolik sam i molim vas nemojte sad napisati da nisam jer na to nemate pravo sto inace neki znaju raditi ako netko ima drugacije misljenje odmah je srbin,cetnik,komunjara itd.

VL
DK
dr kaunda
16:25 02.11.2016.

Mislim da su savjetnici Pape Franje grdno pogrijesili jer ovaj Kardinal nema nikakve veze sa bogostovljem i sakramentima

VL
KI
killthesnake
20:19 02.11.2016.

Koga briga !

VL
Avatar delminium
delminium
17:09 02.11.2016.

Bozanić je predobar covjek. On medjutim nije za sefa katolicima u Hrvata, čovjek je jednostavno zanstvenik. On je za knjige. Nista od navedenog ne moze promjeniti cinjenicu da se radi o moralnoj vertikali i najvecem nadbiskupu( jasno kardinalu) u povijesti hrvatskog naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.