Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRI SLIJETANJU

Pao bombarder iz Drugog svjetskog rata u kojem je bilo 13 osoba

Ilustracija
Foto: Arne Dedert/DPA/PIXSELL
02.10.2019.
u 22:57

Na konferenciji za novinare u zračnoj luci u nazočnosti guvernera Connecticuta Neda Lamonta, potvrđeno je da ima poginulih ali i da je prerano reći koliko.

Nekoliko osoba u srijedu je poginulo u SAD-u u padu bombardera iz Drugog svjetskog rata u kojem je bilo 13 osoba, objavile su vlasti.

Bombarder B-17 je pao oko 10 sati po lokalnom vremenu u zračnoj luci Bradley International u Connecticutu, na sjeveroistoku Sjedinjenih Država, navele su vlasti.

Savezna uprava za zrakoplovstvo objavila je da je avion pao dok je pokušavao sletjeti. U njemu je bilo 10 putnika i tri člana posade.

Na konferenciji za novinare u zračnoj luci u nazočnosti guvernera Connecticuta Neda Lamonta, potvrđeno je da ima poginulih ali i da je prerano reći koliko.

Bombarder je u vlasništvu Zaklade Collings. Za sada nisu poznati uzroci nesreće.

Nakon što je bila zatvorena, zračna luka Bradley International je poslijepodne otvorena, a prema snimkama lokalnih televizija iznad nje se vidi se ogroman oblak crnog dima.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:49 04.10.2019.

Opet vi sa bezveznim fotkama. Pišete o B-17 a dajete fotku Dakote DC-3....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije