Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužba
Povratak na članak

Pandžić: Dao sam 5 mil. kn za posao s HAC-om

Poduzetnik Pandžić je snimku navodnog razgovora s Tadićem dao Uskoku te apelira na poduzetnike koji su slično prošli da progovore o tome

Komentari 5

BR
bronzi
13:27 01.10.2010.

......ijoš mnogo toga

VL
MM
Mladen Miletić
13:34 01.10.2010.

Pandžić: Dao sam 5 mil. kn za posao s HAC-om, i za tako malo se dobija to tko bi mislio inače u naćelu u EU se daje 5miliona Eura, još uvjek je mito jako slaboi razvijeno u Balkaniji. Kada se poslovi sa Arapima rade ispod 10 miliona ni ne dolaze na razgovore naravno EURA ili dolara. Zar netko stvarno juzima danas kune ?

VL
Avatar plavidevet9
plavidevet9
13:34 01.10.2010.

Po svim izgrađenim autocestama ima toga na preteg samo treba iztražiti upravo na šljunku su uzimali lovu jer se nezna koliko je šljunka trebalo

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
13:56 01.10.2010.

Uništili su i obezvrijedili ili popljačkali svaki segment društva u koji su ugurali svoje prljave hadezeovske njuške...

VL
ZA
zaboravi
19:03 01.10.2010.

Ja mislim da je ovaj veliki amfijas.Sto ga nije prijavio 2004,nije zato sto je njemu bilo dobro i sto je se bogatio,a sad kad su umanjili poslovi na recesiji onda mu svi smetaju.Kako moze da daje 5 miliona u novcu to je cisti kriminal,sva placanja se obavljaju preko banki,znaci da je ovaj duboko u kriminalu.Treba da se ispita sa pravosudzem u BiH kako je dobio koncesiju za sljunak isto sa podmicivanjem.mafija sve radi,a sve placaju poreznici,gradzani Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.