Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi sukobi m. holy
Povratak na članak

Pamtit će je po svađi s Čačićem 
i brojnim gafovima

U javnosti stekla imidž konfliktne osobe sklone osebujnom stilu odijevanja, glave ju je koštala "briga" za zbrinjavanje prijatelja

Komentari 10

Avatar deziderij
deziderij
21:54 07.06.2012.

Ženska, u prvom redu kao žena ( malo im sliči ) je totalni promašaj i totalno izgubljena u vremenu i prostoru dok je s politikom isto što i kraljević Marko s televizijom. Hvala Bogu da je više nećemo ni vidjeti ni ćuti.

VL
Avatar comparator
comparator
22:23 07.06.2012.

Ima li i u ovom "zlu " neko dobro . naravno da ima ,jedno je to što se jasnije vidi tko zapravo vlada. Čačić je zapravo Premjer koji uz Pusičku drma Hrvatskom. Naravno ona Čačića drži na površini jer jee osoba od povjerenja amerikanaca koji ju koriste za provođenje politike pomirenja na Balkanu i uzdanicu nositelja promjena. Nažalost Ameri nemaju pojma koliko takva politika i zapravo ih nije briga ima kontra efekt.

VL
Avatar comparator
comparator
22:33 07.06.2012.

Cijeli balkanski projekt ima svoju cijenu koja bi trebala završiti ispostavom računa Hrvatima koji bi svoj standard trebali žrtvovati za bratstvo i jedinstvo . Ameri jednostavno neznaju mjeru i nemogu shvatiti da se povijest ne zaboravlja. U cijelu akciju pomirenja uključen je SDP predsjedni9k bivši i sadašnji te Udba.

VL
OB
-obrisani-
23:05 07.06.2012.

Ako je Ministrica Mirela imala nesuglasice sa lopinom Čačićem, onda ima mojih 5. (pet) ++++++ PLUSEVA!

VL
M2
m2
23:15 07.06.2012.

Ona je nedorasla funkciji ministrice. Prenaglo je skocila na tu poziciju, nije imala postepeni, prirodni sljed karijere. Pogreske koje je napravila kao ministrica trebala je napraviti puno ranije, kad je bila na nizoj razini odgovornosti. Tada bi naucila nesto na svojim pogreskama i u trenutku kad je postala ministrica, bila bi spremna za tu funkciju. Ona je mozda kvalitetna osoba, ali nije za to mjesto.

VL
CR
crocro
07:26 08.06.2012.

U dobrom dijelu komentara koji su odnose na bivšu ministricu vidim da baš i nije popularno nešto napisati što joj ne ide u prilog jer ima dosta zaštitinika. Niti ja nisam protivnik nikoga pa niti nje, ali moramo činjenicama pogledati u oči. Zar nije izjavila da je još kao saborska zastupnica imala puno raznih intervencija za razne ljude i to smatra dobronamjernim. Da, za te ljude je dobronamjerno a što je sa ljudima za koje nitko i nikada neće intervenirati jer nemaju nikoga da ih pogura. I onda nam kroz glavu prolazi pomisao koliko imamo ministara pa neka svaki od njih ima puno intervencija i zahtjeva za svoje ljude, kuda nas onda to vodi. To nas je i dovelo do stanja u kojem se sada nalazimo, Pa me također brine što se sada vrši istraga kako je taj e-mail procurio u javnost. Ali ako će nagraditi osobu koja je to pustila u javnost onda je to u redu, nadam se na neće biti sankcioniran. Ona sama jedva čeka rezultate istrage, jer, eto kao nije se smjelo objaviti u javnosti, jer je trebala ostati tajna. Koliko takvih tajni ima? Ne samo kod nje. Prema tome svatko treba snositi odgovornost za svoje postupke i djela. Bez milosti.

VL
Avatar billybull
billybull
09:07 08.06.2012.

pamtit ce je samo po brojnim glupostima....

VL
CH
Chisinau
09:29 08.06.2012.

Meni osobno nije draga.Međutim kažu da je napravila mnogo gafova u koje spada i ovaj da je ženu od stranačkog kolege htjela ostaviti na poslu.Zapravo,to je poštena cura samo dosta politički naivna.Recite mi ikoga tko bitaj dio posla odradio tako da ostavi pismeni trag.SVI ONI TO RADE SAMO NA SOFISTICIRANIJI NAČIN BEZ TRAGOVA.zAPRAVO MAIL KOJI je poslala samo je povod a uzroci su malo dublje prirode.Nitko se ne želi baviti tim uzrocima što će ovu našu napaćenu zemlju odvesti u totalnu propast.

VL
Avatar b.ri
b.ri
10:12 08.06.2012.

Šteta! Stručna i odgovorna osoba odlazi.. Nažalost nije mogla s ovim lopinama..

VL
US
usorainfo
11:07 08.06.2012.

uz Jovanovića najnesposobnija ministrica. Neznanje koje je uporno pokušavala prekriti stalnim konfliktima. da ne govorim o njenim projektima koji su bili na razini "bubni i ostani živ", bez ikakve detaljne pripreme i razrade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.