Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ BRUXELLESA T. KRASNEC

Pala jedna od najvažnijih odluka za budućnost Europe. Kritike su ogromne, neke zemlje najavile tužbu

04.01.2022.
u 11:56

Komisija je prijedlog objavila na Staru godinu, 31. prosinca oko 23 sata, a neke su države članice i političke grupacije poput zelenih odmah sasuli sve svoje kritike.

Komentara 27

SI
sisavac
12:07 04.01.2022.

Tjedan dana redukcije struje, i pada sva zelena agenda. Nuklearna energija je čista. Plin? Također. Nafta, ugljen? U određenom vremenskom periodu i oni su obnovljivi. Pa od čega je nastao ugljen? Od biljki, drveća. Nek norvežani prestanu crpiti naftu i plin, pa da vidimo standard. Imaju hidroelektrane da pokriju sve potrebe za energijom. Ali bez milijardi od nafte i plina, norveška je priprosta ribarska zemlja, koja skriva sustavno zlostavljanje djece, žena, sa prikrivanjem na svim razinama. Lako je propagirati čisti okoliš dok si na vrhu piramide, dok te široke mase hrane. Ali, kad raja ostane bez luksuza, slijede nemiri. Nije eu baš tako daleko od sudana, afrike.

VI
Vivian
12:45 04.01.2022.

Neki slusaju Gretu, ali Greta i njezina ekipa nemaju rjesenja .

TR
trpimir2021
13:38 04.01.2022.

Zeleni su opasna pseudoznanstvena, gotovo religiozna sekta, opasna po opstojnost naše civilizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?