Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"IZDAJICE"

Pakistanci uhitili sunarodnjake koji su pomagali loviti Bin Ladena

bin
afp
15.06.2011.
u 11:43

Jedan od uhićenika je i bojnik pakistanske vojske koji je bilježio registracije vozila koja su ulazila Bin Ladenu

Pakistanska tajna služba uhitila je sunarodnjake koji su pomagali agentima američke CIA-e u lovu na Osamu bin Ladena, objavio je New York Times. Uhićena su petorica Pakistanaca, među kojima i vlasnik kuće koju su Amerikanci unajmili kako bi odande držali na oku Bin Ladenovu rezidenciju. Jedan od uhićenika je i bojnik pakistanske vojske koji je bilježio registracije vozila koja su ulazila Bin Ladenu nekoliko tjedana prije likvidacije terorističkog vođe. Tako odnosi Pakistana i SAD-a ostaju napeti nakon, činjenica je, grubog "švrljanja" Amerikanaca po Pakistanu. 

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
14:07 15.06.2011.

Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more a Pakiji bi mu i velebnu grobnicu napravili i krenuo bi ih i turizam, Pakistan bi imao milione hodočasnika, islamabad bi postao kao Meka, mladi islamisti bi tu kupovali žene a to je izvoz, prodavali bi se suveniri, a dlake iz brade (ili od kuda več ne) bi bile relikvije, i sve to im upropastili :))

ST
Stockholm
14:45 15.06.2011.

15.06.2011. u 14:07h ® je napisao/la: Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more ************************************************************** Nije bas istina: nego su ga prema muslimanskim obicajima \"pokopali\" u 24 ure i to s s postovanjem do Islama.

MO
mozel
14:08 15.06.2011.

Pakistan stiti terorizam pa bi i njega trebalo staviti na izolaciju i kontrolu njegovih postupaka povezanosti sa alquaidom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije