Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenska čestitka

Pahor: Kao dio Europe sudjelovat ćete u donošenju važnih odluka

\'31.07.2010., Bohinj, Slovenija - Susret hrvatske premijerke Jadranke Kosor sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom fokusiran na otvorena pitanja izmedju dviju drzava, u prvom redu na pitanje Ljublj
arhivska fotografija
22.01.2012.
u 23:35

Hrvatskoj je putem twittera na rezultatu referenduma čestitao i Janez Janša poručivši kako je Hrvatska izabrala pravi put.

-Čestitam Hrvatskoj na ovoj strateškoj odluci, čestitam vašim ljudima na ovoj odluci koja je važna za cijelu Europu i regiju, kazao je još uvijek aktualni slovenski premijer Borut Pahor u 3. dnevniku HRT-a.

Što se tiče gospodarske važnosti ulaska u EU, Pahor je istaknuo kako nije Europa rješenje za sve probleme koje i mi i oni imaju, no bilo bi ih puno teže rješavati ukoliko ne bi bili dio Europske unije i ukoliko ne bi sudjelovali u donošenju odluka u Bruxellesu.

- Što se rješavanja problema između Hrvatske i Slovenije tiče, bili smo došli do točke na kojoj dva naroda koja nikad nisu međusobno ratovala, ili riješe svoj problem ili ga još više prodube. Bivša premijerka Kosor i ja odlučili smo uz podršku međunarodne zajednice taj spor riješiti, i način nakoji smo ga riješili danas je referenca ne samo u regiji već u cijeloj Europi, kazao je Pahor.

Hrvatskoj je putem twittera na rezultatu referenduma čestitao i Janez Janša poručivši kako je Hrvatska izabrala pravi put.

Komentara 10

OB
-obrisani-
06:32 23.01.2012.

Pahor: Kao dio Europe sudjelovat ćete u donošenju važnih odluka gdje na rtu Savudrije potišteno stajati i nemočno gledati kada Slovenci počnemo jedriti po novom svome kojega ste nekada domoljubno nazivali \"nedamo ni milimetra\"..

Avatar H/S/P
H/S/P
06:41 23.01.2012.

23.01.2012. u 06:32h EUJanez-0 je napisao/la: Pahor: Kao dio Europe sudjelovat ćete u donošenju važnih odluka gdje na rtu Savudrije potišteno stajati i nemočno gledati kada Slovenci počnemo jedriti po novom svome kojega ste nekada domoljubno nazivali \"nedamo ni milimetra\".. .................................. Slovenci mogu a vi pravoslavni chigani NE.

OB
-obrisani-
08:30 23.01.2012.

Odsada Thompson svoje zabranjene pjesme za \"posebno domoljubne\" pjeva još jedino usred Širokog brijega, usred podruma i usred kanalizacije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije