Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrugli stol o pravima pacijenata
Povratak na članak

'Pacijenti se nemaju komu potužiti ili ne dobiju informaciju tamo gdje trebaju'

Održan okrugli stol o na temu Kakva su prava pacijenata kojega su u Novinarskom domu organizirali HZZO i Večernji list

Komentari 3

KA
kafka
09:50 18.04.2014.

U bolnicama nedostaje efikasne organizacije. Postoji potreba za medicinskim menadžerima - liječnicima koji kao 2. specijalizaciju imaju i upravljanje zdravstvenim sustavom. I to nikako ne treba prepustiti ekonomistima ili ijednoj drugoj struci. Trebamo liječnike-menadžere.

VL
ZE
zeko2012
10:37 18.04.2014.

Nema kulture, nema tražene obavijesti a kamoli usluge.. uslugu dobijes samo ako si teški slucaj i ako te hitna doveze..ako se sam ili te netko drugi doveze čeka se od 4 -7 sati za prijam ..makar na uputnici piše hitan prijem ... A za osnovne pretrage čeka se po četri mjeseca ... svaki put kad si narucen kazu nisu nalazi gotovi dojdite za mjesec dana a da se o MR ili CT čeka se po šest mjeseci do godinu dana... Ja sam imao obilno krvarenje iz nosa izgubio oko 1 lit krvi u 11 mj i do dan danas nisam primjen na pregled kod Hematologa..a sada je 4 mjesec i na temelju čega ce on sada donesti dijagnozu kad je prošlo skoro 6 mjeseci .. a da sam naprimjer otišao u polikliniku Sunce ili neku drugu i dao 2-3000 kuna nalaze bih dobio za 2-3 sata..

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:01 18.04.2014.

...tko su ravnatelji... tko ih je imenovao... koje su njihove kompetencije???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.