Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamion podletio pod vlak
Povratak na članak

Ozlijeđenih nema, ali zbog curenja kiseline evakuirani svi u krugu 60-ak metara

U Krapini je oko 13.20 sati na željezničko - cestovnom prijelazu u samom centru grada kamion osječke Saponije podletio pod vlak koji je prometovao iz smjera Đurmanca prema Krapini

Komentari 3

DU
Deleted user
22:33 22.09.2014.

Evakuirani svi u krugu 60 m, stvarno evakuacija širih razmjera. Djelatnici porezne uprave otišli ranije s posla, a slučajni prolaznici nesmetano šeću uz razlivenu kiselinu, bravo.

VL
TR
trololol
17:34 18.09.2014.

Vlak je uvijek brži. Istina, naš dobri, stari zagorski cug je na toj relaciji dvostruko sporiji od reforma koje provodi Vlada RH, ali takva indolentnost kod nekih vozača je zaista premašila svaku mjeru.

VL
TO
tominator34
22:07 19.09.2014.

nije isitna da se kretao od Bregovite ulice prema Ivana Rendića nego suprotno, skretao je lijevo preko pruge iz Ivana Rendića u Bregovitu još uvijek meni nejasno kako preko signala i kolone vozila koja je bila prije njega

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.