Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Ozlijeđene dvije osobe u sudaru tri vozila kod osječke Remize

prometna
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
15.05.2010.
u 19:40

Dostavno vozilo jedne pizzerije prvo je udarilo u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, okrenuo se, a potom naletio i na drugi automobil.

OSIJEK - Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nezgodi koja se oko 17.35 sati dogodila u osječkoj Ulici cara Hadrijana nadomak Remize.

Pretpostavlja se da je zbog skliskog kolnika i neprilagođene vožnje u zavoju, došlo do prelaska dostavnog vozila jedne pizzerije u suprotni kolnički trak.

Tamo je, kako se neslužbeno doznaje, prvo udario u automobil koji mu je dolazio iz suprotnog smjera, okrenuo se, a potom naletio i na drugi automobil.

Ozlijeđene osobe su kolima Hitne pomoći prevezene u Klinički bolnički centar Osijek. O kakvim se ozlijedama radi, znat će se kada policija završi očevid koji je u tijeku.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:14 16.05.2010.

gnjuss ajde uguše u svom sranju!

OB
-obrisani-
23:30 15.05.2010.

Pa ništa čudno kad policije nema na ulicama! Valjda hvataju kradljivce plastičnih boca iz kontajnera umjesto da patroliraju ulicama! A čak ni onda nisu pješaci sigurni jer čak i kraj njih se dogadjaju prekršaji a oni samo lagano provezu i odu!

Avatar gnjuss
gnjuss
09:35 16.05.2010.

daj ne se*i gluposti,pa nećemo valjda sad na svaki ćošak stavljati murju da sprječava saobraćajke?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije