Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privlačile pozornost

Ovo su neobične pojave vezane uz Međugorje

Križ na nebu iznad Međugorja
Facebook
24.09.2013.
u 19:38

Puno je zanimanja izazvalo i raspelo slovenskog umjetnika postavljeno iza crkve u Međugorju koje na Isusovu koljenu ispušta vodu. Hodočasnici se i danas tamo okupljaju te maramicama natopljenima tom vodom brišu svoje lice...

Posljednjih je desetljeća bilo više neobičnih pojava vezanih uz Međugorje koje su privlačile pozornost vjernika, no vidioci tome nisu pridavali veliku važnost.

Sredinom 1990-ih silno zanimanje medija izazvale su krvave suze koje su potekle iz kipa Gospe Međugorske u gradu Civitavecchiji u Italiji. Nakon različitih stručnih ispitivanja utvrdilo se da u kipu nije bilo nikakve posebne naprave koja bi ispuštala crvenu boju te je mjesni biskup priznao čudo. Puno je zanimanja izazvalo i raspelo slovenskog umjetnika postavljeno iza crkve u Međugorju koje na Isusovu koljenu ispušta vodu. Hodočasnici se i danas tamo okupljaju te maramicama natopljenima tom vodom brišu svoje lice...

>>Iako bolesna, Vicka je ipak došla u Nazaret. Gospa joj se ukazala

>>'Gospa je bila vrlo odlučna dok mi je davala poruku'

>> Tisuće ispred kuće u Međugorju: 'Kip Gospe počeo je svijetliti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije