Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se

Ovo su napadači na žene u Kölnu na Staru godinu

manijaci koln
Foto: Köln polizei
08.03.2016.
u 14:43

Fotografije su snimljene mobitelom, a dobivene su od svjedoka i žrtava. Okružni sud odobrio je njihovu objavu da bi se osumnjičeni lakše locirali

Njemačka policija objavila je fotografije petorice muškaraca za koje se osnovano sumnja da su napadači na žene u Kölnu na Staru godinu.

Fotografije su snimljene mobitelom, a dobivene su od svjedoka i žrtava. Općinski sud odobrio je njihovu objavu da bi se osumnjičeni lakše locirali, piše Bild.

– Najprije smo morali pronaći fotografije, a vjerujemo da s pomoću njih možemo pronaći počinitelje kaznenih djela. Ovi muškarci, najvjerojatnije Sjevernoafrikanci, osumnjičeni su za seksualno zlostavljanje, napad i krađu – rekao je državni odvjetnik Ulrich Bremmer.

Ovi napadi su nazvani kao fenomen taharrusha, čina kada skupina muškaraca na ulici okruži ženu te je u organiziranom scenariju seksualno zlostavlja – od diranja do silovanja, a onda je najčešće i okrade.

U svom najgorem obliku taharrush se pojavio u Egiptu nakon arapskog proljeća. Upravo je ta praksa ritualiziranog nasilja, koju neki zovu “igrom silovanja”, ono što smo vidjeli u novogodišnjoj noći diljem Njemačke, ali i Europe, kazali su nedavno u njemačkom Federalnom kriminalističkom uredu.

>> Napadačima na žene u Kölnu 6 mjeseci uvjetno

Komentara 27

ST
stomugromova
15:03 08.03.2016.

Na slici su prijatelji Angele Merkel.

DM
dr_max
15:28 08.03.2016.

Vidi se odmah, sve plavokosi i plavooki akademici, intelektualci... Nosi te odvratne islamiste natrag u pustinju odakle su ispuzali, nema neću, a ljevičari paraziti mogu odmah s njima.

GV
golub Vaso
15:24 08.03.2016.

Merkel je krivac 90%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije