Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI DUHOVI BOLNICA
Povratak na članak

Ovo su liječnici i sestre koje pacijenti vole i hvale

Većina liječnika i medicinskih sestara pošteno daje sve od sebe, profesionalno i ljudski obavlja posao koji je i poziv

Komentari 3

SA
samograd
08:31 28.02.2017.

Što reći ,ljudi rade svoj posao odgovorno tj sa ljubavi ,mislim da većina doktora i med sestara tako radi .Mediji ne žele namjerno ili zaborave pisati pozitivne stvari kojih ima na pretek u Hrvatskoj .Al oni samo blate, šire pesimizam ,potiču ljude da odlaze iz Hrvatske ,samo afera za aferom .

VL
MO
mobitel20
07:27 28.02.2017.

Bravo dobri ljudi. Svaka vam cast jer svoj posao "ne otaljavate", nego ga shvacate kao poziv, sto i jest ! Nece biti puno komentata jer su fake mediji ucinili da pozitivne price "nisu zanimljive"... Poticu se samo najnize strasti, zloba,, zavist...Kritizerstvo je postalo stil zivota. Jos kada se prikljuce placeni jugonacionalisti iz HR i okolice...tada ima "klikova"... Svejedno ne smijete odustati od dobrote...to im najvise ide na zivce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.