Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Andrija Mohorovičić'
Povratak na članak

Ovo je hrvatski brod koji će spašavati afričke migrante

Brod "Andrija Mohorovičić" nema veliku putnu brzinu, ali može u slučaju nužde udomiti mnogo ljudi, rekao je nedavno premijer Zoran Milanović

Komentari 10

AU
aurora1zn
18:48 28.04.2015.

iritira me neznanje autora ovog -clanka-na wikipediji je mogao doznati osnovne podatke o ovom brodu gdje i kada je sagradjen koja mu je nosivost i sl i vi takve takozvane novinare placate u vecernjem listu-jadno

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:56 28.04.2015.

A tko će spasiti stanovnike Hrvatistana?

VL
NV
novo vriijeme
15:27 28.04.2015.

Mogle bi zemlje NATOa prije svega SAD naručiti koji ratno brod u Hrvatskim brodogradilštonma I to po jedan u svakom pa tko bude najbolji dobije per ratnih brodića. Dobro Obama baš smo zaslužili malo narudžbi, hrvati su vrh u brodogradnji samo trebaju priliku a sadašnji vlasnici brodogradilišta kontrolu šta rade, da ne zarđaju.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:31 28.04.2015.

Nasi vojnici trckaraju po Afganistanskim brdima, mornari pretrazuju Mediteran ispred Libijske obale, jos amo nedostaje da nas posalju spasavati pingvine na Antartiku, dok Hrvatska rapidno propada.

VL
DU
Deleted user
14:55 28.04.2015.

Napokon da nesto pocme korisno raditi nasa Obalna Straza...konacno ce dio novca za njih dolaziti iz EU...a moglo je i ouno vise da ih mudre glave mornarice zbog alibija za svoje place nisu zadrzali pri vojsci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.