Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama zbog ljubimca

Ovčar podletio pod auto pa vlasnik traktorom nasrnuo na policajce

policijski auto
Ivica Galović/PIXSELL
07.06.2011.
u 14:01

51-godišnjak iz Gundinaca kazneno će odgovarati zbog sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti, oštećenja tuđe stvari i kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama

GUNDINCI - J.G. (51) iz Gundinaca kazneno će odgovarati zbog sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti, oštećenja tuđe stvari i kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a sva je ta kažnjiva (ne)djela učinio nakon što je u naletu automobila usmrćen njegov kućni ljubimac, hrvatski ovčar.

Drama se odigrala u ponedjeljak oko 10 sati ujutro. Ovčar je istrčao na cestu i podletio pod VW Passat za čijim je upravljačem bio 33-godišnjak. Pas je odmah podlegao ozljedama, a ljutiti vlasnik J. G. sasuo je vozaču u lice niz prijetnji i uvreda.

Pozvana je i policija. Uznemirenog 51-godišnjaka zatekli su kod kuće i pokušali s njim obaviti obavijesni razgovor, no on ih je posve ignorirao. Iako su mu plavci kazali da se ne udaljava, sjeo je u svoj traktor i na kolnom ulazu nekoliko se puta zaletio i udario u desnu zadnju stranu parkiranog policijskog službenog vozila.

U novim naletima policajci su ga spriječili uporabom sredstava prisile te je 51-godišnjak uhićen i bit će zadržan u policiji do završetka kriminalističke obrade.

Komentara 9

CU
cunt
18:23 07.06.2011.

U novim naletima policajci su ga spriječili uporabom sredstava prisile te je 51-godišnjak uhićen i bit će zadržan u policiji do završetka kriminalističke obrade. . koja je ovo špreha ??? di si ti u školu išel ??

BA
baš
16:23 07.06.2011.

Nije dobro, ali se pojedinosti ne znaju. U svakom slučaju možda je čovjek volio svoga psa do te mjere da je privremeno bio neuračunljiv.

OB
-obrisani-
12:41 08.06.2011.

Koliko se postuje policija vidi se i po nazivu i to u novinama...\"plavci\"... Tako smo nekad zvali tramvaje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije