Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama zbog ljubimca
Povratak na članak

Ovčar podletio pod auto pa vlasnik traktorom nasrnuo na policajce

51-godišnjak iz Gundinaca kazneno će odgovarati zbog sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti, oštećenja tuđe stvari i kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Komentari 9

OB
-obrisani-
12:41 08.06.2011.

Koliko se postuje policija vidi se i po nazivu i to u novinama...\"plavci\"... Tako smo nekad zvali tramvaje...

VL
CU
cunt
18:23 07.06.2011.

U novim naletima policajci su ga spriječili uporabom sredstava prisile te je 51-godišnjak uhićen i bit će zadržan u policiji do završetka kriminalističke obrade. . koja je ovo špreha ??? di si ti u školu išel ??

VL
BA
baš
16:23 07.06.2011.

Nije dobro, ali se pojedinosti ne znaju. U svakom slučaju možda je čovjek volio svoga psa do te mjere da je privremeno bio neuračunljiv.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:52 07.06.2011.

naravno da je čovjek bio privremeno neuračunljiv. pa poginulo mu je drago biće! to što je to biće druge vrste, od čovjeka, to ne znači da je bilo manje voljeno nego član obitelji! mislim da tu treba imati razumijevanja!

VL
Avatar million
million
19:59 07.06.2011.

07.06.2011. u 16:23h baš je napisao/la: Nije dobro, ali se pojedinosti ne znaju. U svakom slučaju možda je čovjek volio svoga psa do te mjere da je privremeno bio neuračunljiv. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ako ga je volio do te mjere , trebao ga je sebi u spavacu voditi ili u najmanju ruku ne pustati na cestu , gdje moze ugroziti tudje zivote !!!! I jos se na kraju tako bahato i bezobrazno ponasati, oderat mu kaznu da mu ne padne vise na pamet takvo ponasanje !!! Da je meni prijetio poslje tako necega , umjesto da se izvine , covjeku kojemu je njegov ljubimac podletio pod auto, ja bi ga stukao sa zemljom . Primitivac , nista drugo !

VL
OB
-obrisani-
21:10 07.06.2011.

E pa stvarno ima svakakvih ljudi! Razumijem ljubav prema ljubimcima ali toliko a se sukobiš s policijom?

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
20:18 08.06.2011.

Vozač je sigurno brzo vozio ( divljao) a kada je došla policija prijavu su pisali vlasniku psa jer jadna životinja nije bila pod nadzorom vlasnika.Ostao bez psa i još mora podmiriti štetu vozaču i za to još dobije novčanu kaznu jer je takav zakon.Možda je vlasnik prvi zvao policiju a na kraju je ispao kriv i ostao bez psa.Zato je i izgubio kontrolu nad traktorom.

VL
ŽR
Živio rođo
20:45 08.06.2011.

Poštovani NJUŠKALO, na tom dijelu ceste se može voziti 60-ak km/h iz razloga što je svega 50m od mjesta nesreće vrlo oštar zavoj. Ako Vi divljate po cesti ne znači da svi divljaju, a osim toga lijepo stoji u zakonu da kućni ljubimci nemaju šta raditi na slobodi bez nadzora.

VL
MR
mravac
22:12 08.06.2011.

Sumnjiva prića! Zašto se je policija parkirala na ulaz? I to je nedozvoljeno mjesto za parkiranje. Osim toga ,možda je ovaj htio zgaziti psa iz inata. Jer se životinja vidi a i kroz svako mjesto se zna brzina od 50 km. Kad čovjek ozbiljno razmisli,ništa nije čisto.!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.