Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao sve

Ovako to izgleda kad 'rastura' Barack Obama. Pogledajte video!

Obama (1)
Reuters/Pixsell
28.04.2013.
u 16:37

- Znam da je CNN u posljednje vrijeme pretrpio neke udarce, ali činjenica jest da se divim njihovoj predanosti u tome da pokriju sve strane priče u slučaju da se dogodi da je jedna od njih točna, rekao je Obama i zaradio pljesak.

Barack Obama, predsjednik SAD-a, subotu je na tradicionalnoj godišnjoj večeri Udruge izvjestitelja Bijele kuće, nasmijavao svoje goste šaleći se na račun medija, njegovih kritičara i samog sebe, donosi Reuters. Na večeri su sudjelovale slavne osobe i novinari te elita iz Washingtona.

Američki predsjednik osvrnuo se na pobjedu protiv republikanaca na izborima.

- Znam da republikanci još uvijek raspravljaju što se dogodilo 2012. ali jedna stvar u kojoj se svi slažu je da trebaju napraviti bolji posao u pristupu manjinama. Gledajte, nazovite me sebičnim, ali znam s kojom bi manjinom mogli početi. 'Hello'?Pokušajte sa mnom?, kazao je Obama.

Obama se također našalio i na račun CNN-a.

- Znam da je CNN u posljednje vrijeme pretrpio neke udarce, ali činjenica jest da se divim njihovoj predanosti u tome da pokriju sve strane priče u slučaju da se dogodi da je jedna od njih točna, rekao je Obama i zaradio pljesak.

- Neki od mojih bivših savjetnika prešli su na tamnu stranu. Na primjer David Axelrod sad radi za MSNBC, što je 'zgodna' promjena s obzirom da je MSNBC prije radio za Davida Axelroda -našalio se Obama na račun glavnog stratega njegove izborne kampanje i bivšeg savjetnika Bijele Kuće. Inače, MSNBC se smatra televizijskom mrežom koja naginje liberalima.

Na večeri je također govorio i komičar Conan O'Brien koji se našalio na račun predsjednika i medija te prošlogodišnjih izbora, navodi Reuters.

- Da ste mi 1995. rekli da ćemo u 2013. imati afroameričkog predsjednika čije je srednje ime Hussein, te koji je upravo dobio drugi mandat u tromom gospodarstvu, ja bih rekao: Oh, on se vjerojatno natjecao protiv Mitta Romneya- rekao je O' Brien.

Obama se našalio i sa svojom i supruginom frizurom.

- Razumijem da ovaj posao može uzeti danak. Razumijem da novi mandat treba novu energiju, treba probati nove stvari. Ja i moj tim razgovarali smo o tome. Bili smo spremni probati bilo što te smo posudili jedan od Michelleinih trikova- rekao je Obama i pokazao šaljive fotografije na kojima ima šiške poput njegove supruge Michelle.

>> Barack Obama održat će minutu šutnje za žrtve iz Bostona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije