Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
949 mil. dolara

Ovako su slavili golemi dobitak na lutriji, a onda se dogodilo nešto što nitko nije očekivao

lutrija
Foto: Screenshot
1/2
13.01.2016.
u 17:24

Zaposlenici restorana u New Jerseyju, njih 42, uplatili su zajedno američki Powerball i nadali se dobitku od 949 milijuna dolara

Nije dugo trajala sreća radnika jednog restorana u Englewood Cliffsu u New Jerseyju koji su napravili pravi urnebes u restoranu kada su njihovi brojevi izvučeni na američkoj lutriji Powerball, a glavni zgoditak je iznosio 949 milijuna dolara

Listić su uplatili svi zaposlenici restorana, njih 42, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da će osvojiti svaki po gotovo 24 milijuna dolara.

No, euforija i slavlje trajali su pola sata. Jedan od radnika tijekom izvlačenja brojeva cijelo je vrijeme gledao pogrešni listić, onaj od srijede, a ne od subote kada je bilo izvlačenje. 

Da nisu osvojili milijune, saznao je prvi 55-godišnji Charles Povermo koji je nazvao suprugu kako bi joj se pohvalio da su postali milijunaši. No, ona je tada ponovno provjerila brojeve s listića i rekla im tužnu vijest. 

– Bilo je to kao bolan udarac u trbuh – rekao je Povermo. 

>> Glavni zgoditak na američkoj lutriji narastao na 1,5 milijardi dolara

Komentara 4

Avatar strazar
strazar
18:27 13.01.2016.

i vi poceli sa naslovima koji te tjeraju da procitas u sustini bezvrijedan clanak tipa "necete vjerovati sta se dogodilo"

KA
karambita
18:29 13.01.2016.

Vecernjak gori od sarajevskog AS-a

SC
schwertransport
17:59 13.01.2016.

Haha lik ima smisla za salu....evo podloge za snimiti novi film

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije