Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
argentinski kardinal

Ovako je papa Franjo izgledao u mladosti

papa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.03.2013.
u 14:58

Reuters je objavio tri crno-bijele fotografije koje pokazuju novog papu Franju još dok je bio mlad

Reuters je objavio tri crno-bijele fotografije koje prikazuju novog papu Franju dok je bio mlad.

Među njima je i fotografija na kojoj se argentinski kardinal Jorge Bergoglio nalazi u društvu članova svoje obitelji. Novi papa bio je jedno od petero djece u obitelji talijanskog imigranta i radnika na željeznici.

Bergoglio se nije odmah posvetio svećenikom pozivu. Studirao je i diplomirao kemiju na sveučilištu u Buenos Airesu. Druge dvije fotografije prikazuju ga kao mladog svećenika.

Sve o novom papi Franji pročitajte u našem specijalu

Komentara 10

TR
trinkkakao
18:45 14.03.2013.

Ha, iz ovoga sto smo do sada doznali, dojam je odlican. Studirao I diplomirao kemiju. Ima mozga I prakticar je, u stvarnosti zna nesto napraviti. I nije lijencina I prodavac magle. Ogroman plus. Prao I ljubio noge oboljelima od HIVa.a. Humanost na izuzetnoj visini. Ne pati od materijalnog. Bas takav bi trebao biti jedan papa- svima uzor.

JA
jamanuša
15:03 14.03.2013.

novi papa je siromaj bogatog duha nije tajkun kao raspop i političar.

OB
-obrisani-
16:24 14.03.2013.

brcak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije