Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osobni bankrot
Povratak na članak

Ovaj je zakon smokvin list za državu

Nema zapreke da dužnik koji je uspješno završio stečajni postupak ponovo ne dobije kredit u banci, smatra direktor HUB-a Z. Adrović

Komentari 1

LI
list68
22:50 12.02.2016.

Ljudi radije zapalite kuću, "nekretninu", ako vam je žele uzeti. Oni čak ni ne žele uzeti sve nekretnine, već samo one koje su zapele za oko, nekakvom "đabalebarošu", koji je do novca došao kao večina Hrvatskih bogataša.Kada sam renovirao kuću, na dva mjesta sam stavio eksploziv, ako dođe do toga da mi pokušaju uzeti kuću, ode u zrak, neću je imati ja, ali neće ni nitko drugi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.