Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Ova zemlja ne vapi za polemičarima, nego za državnicima...

10.04.2024.
u 07:32

Kandidat za premijera sad bi trebao reći kakvu, neslučajnu državu, želi? Kako doći do države koja će "uzeti i kravicu" onima koji to zaslužuju – ali djelovanjem ustanova, bez vanjskih utjecaja

Komentara 5

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
08:32 10.04.2024.

Milanovic zna koga bi strpao u zatvor, uveo smrtnu kaznu, kako bi zaobisao zakon i ustav...ali nema pojma kako izgleda normalna drzava i kako to postici- jer je sam nenormalan & devijantan.

EJ
ejStef
10:03 10.04.2024.

Sve to prije izbora su obećanja koja uglavnom ispadnu ludom radovanja... Milanović kao premijer se izvlačio na to da ništa nije obećao, a Plenković od svih obećanja nije ispunio ono o smanjenju PDV-a, umjesto toga je javnim strukturama povisio plaće... Sada imamo obećanja s jedne strane hapšenja, otpuštanja, revolucije, s druge strane povećanje plaća, mirovina, veću socijalu i stabilnost. Meni u privatnom sektoru oboje je zapravo katastrofa, budući da revolucija znači katastrofu u gospodarskom smislu, dok povećanje plaća znači povećanje plaća u javnim strukturama, što znači veće poreze i ostala davanja, poreznu presiju i sl... Mislim da je tu jasno da se bira manje zlo, a ne nešto dobro...

ZA
zagabria4
09:16 10.04.2024.

Odličan naslov koji pogađa u srž problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije