Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran milanović:

'Ova kampanja nešto je najružnije što je Hrvatska vidjela nakon 1991.'

milanović (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/4
29.05.2013.
u 21:57

Želim da od Hrvatske napravimo modernu, zapadnu zemlju, naglasio je premijer Milanović.

Ova kampanja nešto je najružnije što je Hrvatska vidjela nakon 1991. godine, a ovakav način podjela među ljudima ovdje u Sisku ostat će zapamćen kao zlo. Ljude kao građane spajamo i u Vukovaru, gdje ih se ovih dana plaši fantomima iz \'91. kao da su tenkovi na ulazu u grad. A to je grozno - kazao je večeras premijer Zoran Milanović na skupu SDP-ove kandidatkinje za sisačku gradonačelnicu, Kristine Ikić Baniček.

Osvrćući se na plakate koalicije predvođene HDZ-om i HSP-om dr. A. Starčević s jednom krvavo-crvenom, a drugom bijelom rukom, pozvao je Siščane da izađu na izbore 2. lipnja.

- Naš je problem što prečesto govorimo istinu, ali želim živjeti s tim. Želim da od Hrvatske napravimo modernu, zapadnu zemlju. To nije kritika istočnog, nego mislim na uređeno društvo, na sistem pravila koje svi razumiju, mogu im se prilagoditi i za koji znaju da će donijeti korist - dodao je premijer Milanović.

>>Premijer Milanović pola sata prije svečanosti otkazao dolazak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije