Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili identitet

Ova djevojka je druga žrtva bombaškog napada u Bostonu

Krystle Cambell  (1)
Foto: Facebook
1/3
16.04.2013.
u 22:06

Radi se o 29-godišnjoj Krystle Campbell iz Medforda u Massachusettsu, a to je potvrdio i njezin otac koji je šokiran tragedijom

Identificirana je i druga preminula žrtva bombaškog napada u Bostonu. Radi se o 29-godišnjoj Krystle Campbell iz Medforda u Massachusettsu, a to je potvrdio i njezin otac, javlja Yahoo News.  

– Moja je kćer bila predivna, svima je pomagala i trenutno smo jako šokirani. Užasno nas je pogodilo sve ovo – kazao je otac William A. Campbell Jr.

Krystle je na završnoj liniji bila sa prijateljicom Karen Rand koja je čekala dečka koji je trčao maraton.  Prijateljica je preživjela, no teško je ozlijeđena.

– Imala je odličan smisao za humor, pjegice i crvenu kosu po kojoj su se vidjeli njezini irski korjeni. Sve što je radila, radila je naporno i dobro – rekao je  o preminuloj djevojci gradonačelnik Michael McGlynn.

>> Sve o terorističkom napadu u Bostonu pročitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije