Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOS ANGELES

Otpušteni svi učitelji jer je jedan od njih djecu hranio spermom

Škola
09.07.2012.
u 21:10

Jednog učitelja terete da je organizirao tzv. igre kušanja na kojima je, između ostalog, djeci servirao kekse umočene u spermu, a drugog da je seksualno uznemiravao učenike

Osoblju jedne škole u Los Angelesu uručen je kolektivni otkaz jer se vjeruje da su neki od učitelja seksualno zlostavljali djecu dok je jedan od njih mališane navodno hranio keksima natopljenima vlastitom spermom.

Independent piše da se na radikalan potez odlučio vrhovni nadzornik za školstvo John Deasy koji je time, kako sam kaže, odlučio prekinuti ''kulturu šutnje''.

Bivši zaposelnici škole Marimonte, koja je obrazovala i brinula o djeci od jaslica do šestog razreda, promptno su udaljeni iz učionica i upitno je hoće li se u njih ikada vratiti.

Jedan od njih je i Mark Berndt. On je odbacio otužbe koje ga terete da je organizirao tzv. igre kušanja na kojima je, između ostalog, djeci servirao kekse umočene u spermu. Njegov kolega Martin B. Springer uhićen je pak pod optužbom da je seksualno uznemiravao učenike.

Komentara 10

Avatar Meggi
Meggi
22:46 09.07.2012.

@alice007 - zlo postoji, naravno. Nerazuman je onaj tko misli da đavao ne postoji jer čovjek je uvijek na kušnji. Toga nisu pošteđeni ni profesori, ni svećenici.. nitko. Koliko samo takvih i ide u ta zvanja samo da bi ispunili svoje perverzije... A to sigurno ne dolazi od Boga. Problem je kad ljudi nemaju moć rasuđivanja pa generaliziraju stvari a zbog toga ispaštaju oni koji se srame tuđih postupaka.

Avatar AntiNazi
AntiNazi
23:08 09.07.2012.

Eto sta su Amerikanci!! To je nihove Demokraija kojom cezni hrvatska! Umjesto da se ti ucitelji uhapse i odu u zatvor oni ih samo izbacili iz skole...!?

Avatar Meggi
Meggi
22:03 09.07.2012.

Evo, sad očekujem da dežurni kritičari Crkve ispišu svoju djecu iz škole jer su očito svi učitelji pedofili i perverzni i djecu treba udaljiti iz škole kao i sa vjeronauka, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije