Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI BRANITELJI

Otkud Vidoševiću obraz?! Pa nije ginuo s puškom na ramenu

vidosevic (1)
Davor Puklavec/Pixsell
23.01.2011.
u 23:57

Ako je materijalno pomagao, zahvaljujemo mu kao i domoljubima koji su pomagali, a nisu tražili ništa zauzvrat, kaže Petric

– Svaka čast Večernjem listu! Nas branitelje iznimno pogađa kada čitamo tko sve uživa u velebnim MORH-ovim stanovima dok pojedini naši suborci, koji su bili na prvoj crti i po četiri godine i imaju troje-četvero djece, nemaju riješeno stambeno pitanje. Upravo zbog njih želimo znati istinu! – u našu se redakciju javio Kristijan Petric, predsjednik Udruge branitelja Splitsko-dalmatinske županije.

Tvrdi da je branitelje najviše uzrujala izjava Nadana Vidoševića kako se napadom na njega napadaju temelji hrvatske države. – Ne možemo vjerovati da netko tko je imao tako minornu ulogu u ratu ima obraza takvo što izjaviti. On nije ginuo za ovu zemlju s puškom na ramenu, a ako je materijalno pomagao, kao što kaže, mi mu zahvaljujemo kao i velikom broju domoljuba koji su pomagali, a ništa nisu tražili zauzvrat – kaže Petric.

Poziva predsjednika Josipovića i premijerku Kosor da daju doprinos u otkrivanju svih onih koji su se okoristili Domovinskim ratom i da, naravno, vrate ono što su nezasluženo stekli. (sv)

Komentara 44

OK
okus
16:38 24.01.2011.

@ santovena , pa poucite nas. Pvedite nas.

MA
maramih
02:02 24.01.2011.

kad sve to sagledam pitam se koji mi je kiki sve to trebalo u životu. kad se malo bolje razmislim a razmislio sam se točno mi dođe da požalim što sam svojim angažmanom omogućio ovim bestidnicima da rade to što rade i to što su radili dok ja noćima ne spavam razmišljajući kako da prehranim svoje troje djece.

BO
boston
17:56 24.01.2011.

Dragi moji, pa ovo je kapitalizam. Mislite li da Amerikanci rjesavaju stambeno pitanje svojim veteranima iz Vijetnama, Iraka, Kuvajta, Afganistana?? Radi, stedi, digni kredit, i kupi. Tako se to radi. Ako itko zeli i misli da bi trebalo drugacije, taj je Jugonostalgicar. Nema vise. Otislo! Gotovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije