Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova teorija
Povratak na članak

Otkrivena nova teorija zašto zebre imaju prugasto krzno

Istraživanje je pokazalo da su obadima zbog načina na koji se odbija svjetlost manje privlačni konji svijetle dlake od tamnih, a najmanje ih privlači prugasto zebrino krzno

Komentari 5

CE
Ceca
14:37 09.02.2012.

Problem zebrinih pruga je Mađarsko-Švedska poveznica. BBC samo sjedi u dvorištu i prati napeti razvoj događaja.

VL
TO
Toni50
17:34 09.02.2012.

Naposljetku su na jednoj farmi u Mađarskoj postavili crne, bijele i crno-bijele ploče te ih premazali ljepilom za kukce. Kako vidimo gluparije usporediti \"\"ploče obojane i ljepilo\"\" sa izgledmo mirisom toplinom jedne zebre .. Kako se vidi iz dosade i i gluposti jaki beskorisni naućenjaci i n jihov sistem \"\"\"zebre\"\"\" i strašno jakog otkriča uz čašicu dobrog pića!!!

VL
OR
orisis
19:58 09.02.2012.

Ne znam zakaj mi je sve to smijeshno,volim cecin komentar....

VL
OB
-obrisani-
22:06 09.02.2012.

Lako za zebre, ali zašto slon ima klempave uši i crvene oči, to vas ja pitam....

VL
OB
-obrisani-
22:09 09.02.2012.

Znanstvenici se pitaju, a ne pada im na um da je Bog stvorio razne biljke i životinje, čudesnih šara, da svijet bude ljepši

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.