Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEMIR
Povratak na članak

Otkriven prvi planet koji potječe izvan naše galaksije

Planet je nalik Jupiteru, a dio je Sunčeva sustava koji je nekoć pripadao "patuljastoj" galaksiji. Tu je malu galaksiju progutala naša, Mliječni put, piše Science

Komentari 5

OR
orisis
07:06 22.11.2010.

Ischmidt ,objasni mi ak ti nije teshko.....

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:55 19.11.2010.

OK JEL\' PLANETA ILI ZVJEZDA!!!

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
11:42 19.11.2010.

\"... a dio je Sunčeva sustava koji je nekoć pripadao \"patuljastoj\" galaksiji\" Novinar bi trebao znati osnove pravopisa o pisanju velikm slovom. Dio Sunčeva sustava ili dio zvjezdanog sustava??? Sunce (sa velikim S) je ime za našu zvijezdu, i nini jedna druga zvijezda u svemiru se ne zove tako. Isto kao što se ni jedan drugi planet ne zove Zemlja. Znači, ovaj planet (ili zvijezda? - to novinar nije baš siguran) može biti dio sunčevog, a ne Sunčevog sustava.

VL
OR
orisis
18:19 20.11.2010.

patuljasta gal.je progutana nashom galaksijom..Zanima me kak su ispuzlali da ta zvijezda i planet ne pripadaju u originalu nashoj \"Mljechnoj stazi\"

VL
OB
-obrisani-
21:17 20.11.2010.

20.11.2010. u 18:19h orisis je napisao/la: patuljasta gal.je progutana nashom galaksijom..Zanima me kak su ispuzlali da ta zvijezda i planet ne pripadaju u originalu nashoj \"Mljechnoj stazi\" ------------------------------------------------------------- Bogami vidim da netko nije pazio na satovima fizike!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.