Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska se izdvojila

Otkrivamo diplomatsku tajnu: Kako je Hrvatska pretekla Bugare i Rumunje na putu za Schengen

12.07.2022.
u 06:02

Ideja i argumentacija kako ne ući u paketu u Schengen nastala je prije posjeta francuskog predsjednika Macrona Hrvatskoj, koji ju je prihvatio, a potom su to učinile i druge države

Komentara 95

PR
prajdali100
08:52 12.07.2022.

Pretekli smo ih zato što je Plenković igrao pametno ! To je nekima teško priznati ali je naprosto tako.Miran,staložen,umjeren,elokventan,premijer je uspio u stvarima koje do prije nekoliko godina nismo ni sanjali.Nažalost,ima ih dosta koji to ne razumiju.

Avatar Storm95.
Storm95.
09:08 12.07.2022.

Općenito, siti smo "paketa". Poslije Jugoslavije-nikad više! Odavno su nam govorili da ćemo u EU ući u "paketu" sa Zapadnim Balkanom pa smo im dokazali da nećemo. Tako je i s eurozonom i paketom s Bugarskom i Rumunjskom.

KO
koraknaprijed
07:47 12.07.2022.

Plenkovic I Maric su ostvarilivEurozonu I Sengen,tu nikakve dileme nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?