Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog djevojke

Oteo 33-godišnjaka zbog ljubomore i izazvao prometnu

policija,policijski znak,portal
Igor Kralj/PIXSELL
20.02.2013.
u 15:18

Vozio ga je u svom BMW-u kada je udario u Škodu Octaviu. U nesreći je teško ozlijeđen vozač Škode

Splitska policija kazneno je prijavila 39-godišnjaka iz Podstrene zbog protupravnog lišavanja slobode svog 33-godišnjeg sumještanina. Sumnjiči se da je ju utorak poslije podne nazvao 33-godišnjaka i pozvao ga da se nađu kako bi riješili nesuglasice vezane za njegovu djevojku. U  17.10 sati ga je prisilio da krene s njim zaključavši centralnu bravu na svom BMW-u i krenuo prema Žrnovnici. Policija je obaviještena o otmici i započeli s traganjem, kada su oko 18.10 sati zaprimlli dojavu o prometnoj nesreći u mjestu Tugare u kojoj je sudjelovalo  vozilo marke BMW za kojim se tragalo.

Vozač je  izgubio nadzor nad vozilom prešao na suprotni kolnički trak i udario u vozilo marke Škoda Octavia kojim je upravljao 31-godišnjak. Svim sudionicima prometne nesreće je pružena liječnička pomoć. Obojici muškaraca iz BMW-a su konstatirane lakše tjelesne ozlijede, dok je 31-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je u bolnici Split. Nakon svega, 39-godišnjak je doveden  pritvorskom nadzorniku.

>> Pijan vozač Škode teško ozlijedio radnika Čistoće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije