Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Molata

Otac i sin nevjerojatnom srećom preživjeli pomorsku nesreću

gliser
Dusko Marušić/PIXSELL
18.07.2013.
u 15:41

Slovenski državljanin K.D. (40) upravljajući 7,5 metarskom brodicom u blizini otoka Molata, u četvrtak oko podne naletio je na usidrenu brodicu s hrvatskom zastavom, pri čemu su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

"Slovenski državljanin K.D. (40) upravljajući 7,5 metarskom brodicom u blizini otoka Molata, u četvrtak oko podne naletio je na usidrenu brodicu s hrvatskom zastavom, pri čemu su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede", izvijestili su iz Ministarstva pomorstva.

I iz Ministarstva i iz policije potvrdili su nam informaciju da je Slovenac gliserom nakon naleta na provu doslovno preletio brodicu dvojice Kožinjanaca. – Ozlijeđene osobe, otac i sin, hrvatski su državljani iz Kožina koji su ribarili na poziciji oko 1 nautičku milju južno od Molata, kada je došlo do naleta slovenske brodice.

– Brodica oznake ZD 7572, dužine 6 metara, znatno je oštećena u pramčanom dijelu, no u plovnom je stanju - istaknuli su iz Ministarstva dodajući da su na slovenskoj brodici s oznakom KP 943 u trenutku nezgode bili zapovjednik i tri člana posade.

Slovenskom državljaninu nakon očevida izrečena je novčana kazna zbog od 5100 kuna.

>>Propeler glisera sasjekao cijelu obitelj, poginuli otac (51) i kći (8)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije