Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Otac poginuo, sin ozlijeđen u naletu vlaka kod Škabrnje

nalet vlaka (1)
Foto: Frane Šarić
1/3
14.01.2012.
u 10:57

Raskrižje je inače dosta pregledno i našim sugovornicima nije jasno kako je uopće moglo doći do nesreće.

Nešto prije deset sati na pružnom prijelazu kod Škabrnje dogodila se teška prometna nesreća. U naletu vlaka na kombi smrtno je stradala jedna osoba, dok je druga teško ozlijeđena.

Iz policije su nam rekli da je pružni prijelaz označen Andrijinim križem, no da će se o okolnostima nesreće znati više nakon očevida.

Na mjestu stravične nesreće rekli su nam da je poginuo muškarac u pedesetim godinama, a da je ozlijeđen njegov sin. Oni su kombijem, kako doznajemo, krenuli u polje kod Škabrnje.Koliko je nalet vlaka bio jak dokazuje i to što se od siline udarca kombi zarotirao i smrskan završio na drugoj strani pruge. Raskrižje je inače dosta pregledno i našim sugovornicima nije jasno kako je uopće moglo doći do nesreće.

 

Ključne riječi

Komentara 12

IM
immortella
12:19 14.01.2012.

Andrijin križ nije NIŠTA! Andrijin križ je SMRTNI KRIŽ kojim si u HŽ-u ispiru savjest. No nikad je neće isprati, što nisu postavili rampu!

IB
ibazulic
12:36 14.01.2012.

immortella, andrijin kriz i znak STOP znace OBAVEZNO ZAUSTAVLJANJE JER SE ISPRED NALAZI PRUZNI PRIJELAZ. kada ce vise ljudi u hrvatskoj nauciti da se prometna pravila i znakovi MORAJU POSTOVATI?! ovo raskrizje je jedno od najpreglednijih koje sam vidio na mrezi HZa, vidi se i na jednu i na drugu stranu barem 300-400 metara, to nije 10 metara pa da pricamo o nepreglednom raskrizju. zao mi je strojovodje koji je vozio vlak jer je dozivio veliki sok i vjecno ce se pitati je li mogao nesto drugacije uciniti.

DU
Deleted user
12:04 14.01.2012.

Krenuli u polje sa kombijem? A koliko je \"vozač\" imao promila vinčine u krvi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije