Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i tuga

Otac nađenog u vodocrpilištu: Po zlu je krenulo nakon svadbe

'18.08.2013., Zagreb - U selu Glavnica Gornja pronadjeno je mrtvo tijelo nepoznate osobe. Tijelo se nalazilo u vodocrpilistu iz kojeg se vodom opskrbljuje Glavnica Gornja. Photo: Petar Glebov/Pixsell'
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
1/3
20.08.2013.
u 08:08

Na svadbi se dogodila tučnjava. Ne znam što je bio uzrok jer od tada se s njim nisam čuo, a nažalost više ni neću

– Dvadesetak ljudi ga je tuklo, a on je bio potpuno sam, nitko da stane u njegovu obranu. Bio je na svadbi u Soblincu prije otprilike mjesec dana i tamo se dogodila ta tučnjava. Ne znam što je točno bio uzrok jer od tada se s njim nisam čuo, a nažalost nikada više neću imati priliku s njim porazgovarati – prepričava otac preminulog S. Š. (36) kojega je u vodocrpilištu u Glavnici Gornjoj pronašao Josip Kašnar, predsjednik lokalnog vodovoda. Iako policija još uvijek nije potvrdila identitet preminulog jer još čeka rezultate obdukcije, za oca preminulog nema dvojbe.

Pobjegao iz bolnice

– Zadnje u čemu je viđen bile su maskirne hlače, a sto posto sam siguran da je to moj sin jer je na tijelu pronađenog muškarca pronađeno nekoliko tetovaža na zvjezdice, a upravo ih je on imao. Je li ga netko ubio ili si je sam odlučio oduzeti život, to vam ne znam reći. Jedino što znam je da je sve počelo na toj svadbi. Nakon što su ga pretukli, Hitna ga je odvezla u bolnicu gdje ga je čuvalo nekoliko policajaca. Uspio je pobjeći iz bolnice i od tada smo mu pokušavali ući u trag, ali je jednostavno ispario. Tko zna što mu je bilo u glavi u međuvremenu, neka policija odradi svoj posao pa ćemo možda doznati uzrok smrti – završio je vidno shrvani otac.

Zagrebačka policija izvijestila je da na tijelu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na nasilnu smrt, ali ne isključuju ni mogućnost da je nesretnog muškarca netko gurnuo u vodocrpilište. U svakom slučaju morat će pričekati rezultate sa Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje je tijelo prevezeno.

Tjedan dana bez vode

Mještani Glavnice Gornje bez vode su već dva dana, a situacija se neće promijeniti sve do kraja ovog tjedna, kada najranije očekuju da će u svojim domovima ponovno dobiti pitku vodu.

– Svaki dan u jutarnjim satima cisterna prođe kroz selo, uzmemo si vode koliko možemo. Bitno nam je da imamo za popiti i skuhati, a čini se da ćemo na tuširanje pričekati još neko vrijeme, barem ako od muke ne odemo susjedima u drugo selo – kroz šalu su mještani prihvatili nezgodnu situaciju u kojoj se nalaze.

U Zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, gdje su uzorci vode odneseni na analizu, potvrdili su da će nalazi biti gotovi do kraja tjedna.

– U ponedjeljak ujutro u vodu u bazenu ubačeno je sredstvo kako bi se ubile sve bakterije, zatim će u utorak ispustiti vodu iz bazena nakon čega slijedi čišćenje vodocrpilišta – potvrdio je Josip Kašnar, predsjednik mjesnog odbora.

>>'Deset dana pili smo vodu u kojoj je bilo raspadnuto tijelo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije