Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljao djecu

Otac monstrum: 'Mrzio je kćer jer ju je krivio za smrt supruge'

'07.01.13., Slavonski Brod - Zgrada u naselju Slavonija 2 u kojoj je stanovala obitelj slavonskobrodskog monstruma. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
Ivica Galović/Pixsell
10.01.2013.
u 21:20

Moj je sin jako volio svoju drugu ženu, koja je nakon porođaja umrla. Očito mu se nešto okrenulo u glavi, kaže majka osumnjičenog.

Stariju kćer moj je sin obožavao, ali za ovu drugu mi je jednom prilikom priznao da je krivi za smrt svoje druge žene. Ne znam što se to zbivalo u njegovoj glavi da je tako razmišljao – kaže majka 32-godišnjaka iz Slavonskog Broda, kojemu je ovih dana određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje u zlostavljanje i zapuštanje dvoipolgodišnje djevojčice.

Podsjetimo, izgladnjela i zlostavljana djevojčica pronađena je 27. prosinca prošle godine u iznajmljenom stanu osumnjičenog i njegove nevjenčane supruge te je prevezena na Odjel pedijatrije brodske bolnice, u koju je neposredno prije toga dovedena i mrtva tromjesečna beba. Starija kćer od četiri godine sada je kod udomitelja, mlađa se još uvijek nalazi u bolnici na oporavku, dok je njihov zajednički jednoipolgodišnji dječačić trenutačno s majkom. Majka osumnjičenog kaže kako je sinu više puta govorila da treba potražiti stručnu pomoć i otići na liječenje jer je očito psihički bolestan, ali je nije poslušao.

– Moj je sin jako volio svoju drugu ženu, koja je nekoliko dana nakon porođaja umrla od moždanog udara. Očito se nešto okrenulo u njegovoj glavi kada je dijete izašlo iz bolnice, a majka pokopana – govori ona. Majka, koja je ovih dana posjetila sina u istražnom zatvoru u Požegi, kaže da je posljednjih nekoliko mjeseci prije tragičnog događaja on redovito dolazio k njoj i kuhao jelo za obitelj jer u iznajmljenom stanu to nije mogao, a i ona im je sama često kupovala suhu hranu. Zato se čudi kako je moguće da su djeca bila pothranjena i dodaje da, ako je to istina, dio odgovornosti zasigurno snosi i njegova nevjenčana supruga.

>>Otac monstrum iz Slavonskog Broda mogao je već biti u zatvoru

>>Policija: Obavijestili smo socijalne radnike Centar: To nije istina!

>>\'Socijalna skrb i policija sve su znali, no nitko nije ništa učinio\'

>>Strava! Izgladnjivao djecu, jedno umrlo, drugo našli u stanu

Komentara 6

DR
drznedaj
22:16 10.01.2013.

... a i njegova majka koja nalazi opravdanje u ovom cinu, te se cudi kako su bili gladni kad je kuhao i ona jos kupovala suho.

LA
larala
22:24 10.01.2013.

kužim da mama voli svog sina al da ga brani nakon onog što je napravio njenoj unucici to nikako nemrem shvatiti.... moš mislit što mu se nešto desilo u glavi jer je malenina majka umrla...on, je nju krivio za smrt majke , što nije krivio svoj penis koji je toj ženi napravio tu malenu.... a, brižna baka se cudi kako su klinci bili pothranjeni jer je on kuhao a, ona kupovala suhu hranu....pa, zar se klinci hrane suhom hranom brižna bako....kako vas nije sram

LZ
LA-Zagreb
07:29 11.01.2013.

I dalje Centar za socijalnu skrb radi katastrofalne pogreske. Zasto su ostavili dijecaka sa majkom, ona je dokazala da je nesposobna da se brine za dijecu, jedno dijete mrtvo, druga dijeca neishranjena. Spasite tu dijecu dok je jos vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije