Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UHIĆENJE

Otac Jurakice: "Ma što mene ispitivate, samo zajedno živimo"

'11.08.2010. Zagreb, Hrvatska - Vlasnica tvrtke FIMI media, Nevenka Jurak, dovezena je jutros na Zupanijski sud gdje joj je odredjen pritvor. Nevenku Jurak sumnjici se da je sklapala stetne ugovore sa
'Petar Glebov/PIXSELL'
11.08.2010.
u 22:19

Dok je Nevenka Jurak u pritvoru, njezini zaposlenici su na odmoru.

– Ma što mene ispitujete, jedino što ja imam s tim jest to što zajedno živimo u istoj kući. Imate njezinu tamo tamo ispitujte... Ja sam prestar da me time zamarate – bio je jedini komentar oca Nevenke Jurak, na uhićenje kćeri. Glas mu je bio pun gorčine prije nego što je spustio telefonsku slušalicu. Nije želio komentirati optužbe protiv kćeri.

Ispred kuće u Šćitarjevskoj ulici u kojoj su, sudeći po pločicama pokraj zvonaca na ulaznim vratima dvaju stanova, jednoj s prezimenom Jačmenica Nevenkina oca, a drugo s praznom naljepnicom, starac je tek umorno i nervozno ponavljao da Fimi media nikad nije bila u toj kući i da je potražimo na uglu Radničke i Zavrtnice. U Radničkoj 27 na drugom katu zgrade na vratima tvrtke Fimi media našli smo obavijest da su zaposlenici na godišnjem odmoru od 26. srpnja do 14. kolovoza.

– Viđali bismo zaposlenike Fimi medije, njih desetak, kad bi dolazili i prolazili hodnikom, ali, znate, mi gledamo svoja posla. Ne bismo gospođu Jurak ni prepoznali da je vidimo – kaže gospodin iz jedne od tri tvrtke smještene u zgradi u Radničkoj.

Još manje znaju susjedi o Bojanu Dimiću, direktoru i osnivaču tvrtke Onida, registirane za poslovne i uslužne djelatnosti sa sjedištem u Kopernikovoj 7, s kapitalom od 20.000 kuna. U stanu na osmom katu na vratima nema imena niti bilo kakvog znaka da se tu nalazi Onida. Ni na portafonu ispred nebodera nema imena tvrtke Onida, tek je na poštanskom sandučiću ispod prezimena Petrović Klindić ispisano kemijskom olovkom Onida. No, nitko se nije javljao iz tog stana, a susjedi kažu da u njemu živi jedna obitelj.

Komentara 3

OB
-obrisani-
00:59 12.08.2010.

Jacmenica, Dimic, Petrovic?? Pa nisu svi izgleda otisli na traktorima.Logistika nas i dalje potkrada. Na veliko.

Avatar GLAVNISUDAC
GLAVNISUDAC
03:39 12.08.2010.

Je*e ih jedino prezime Smradaner....

OB
-obrisani-
13:01 12.08.2010.

Mislim, kad neko govori istocnom varijantom srpskog jezika, onda vi, iako stavite da je upravni govor, prepravite receno na zapadnu varijantu (cak i gore, na hrvatski novorijek!) a sada kad neko ne zna da govori, i kaze \" sta mene ISPITIVATE\", vi to prenosite u originalu! Da li je to namerno ili ni vas novinar ne zna kako treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije