Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na cesti

Otac Josip: Nadam se da moja Jožica nije dugo patila

Josipa
03.06.2014.
u 18:45

Javila se sumnja: Budući da je bila invalid, Josip kaže da nije mogla doći pješke, već da ju je netko dovezao ili ubio

Josipu Javoriću (73) iz Donjeg Brezna u općini Hum na Sutli poginula je kći jedinica Josipa (40). Dogodilo se to u noći sa subote na nedjelju između 23 i 00.55 sati. Po policijskom priopćenju, nepoznati vozač u nepoznatom automobilu nije držao dovoljan razmak prilikom obilaženja, udario ju je i odbacio na travnatu bankinu. Bilo je to u mjestu Benkovo pokraj Pregrade, a s mjesta nesreće je pobjegao.

Potraga za vozačem

Za vozačem se tijekom nedjelje intenzivno tragalo i na kraju je pronađen. Iako do njegova identiteta službeno nismo mogli doći, doznajemo da je riječ o mlađem vozaču S. L., koji je jučer sproveden sucu istrage. Je li bio pijan ili ne utvrdit će se naknadno budući da je prošlo dosta vremena od događaja do njegova pronalaska. Daljnja obrada utvrdit će koji su bili motivi da pobjegne s mjesta događaja, a u međuvremenu, otac poginule Josipe nada se da njegova kći nije dugo patila, već da je odmah preminula. Inače, kako nam je ispričao skrhani otac kojem je već prije umrla supruga, Josipina majka, njegova Jožica bila je bolesna. Njih dvoje živjeli su s majkom Josipine majke (83).

–  Jožica je navodno viđena navečer na zabavi u Zaboku, ali sama, što mi je malo čudno. Inače je često odlazila u Zabok jer je tamo imala muškarca –  rekao nam je Josipin otac. Ispričao nam je i da je prije radila u Sloveniji, u Rogaškoj Slatini zajedno s njim. No, u međuvremenu je, kaže oboljela. Najprije joj se za deset centimetara skratila ruka, zatim joj je dijagnosticiran karcinom dojke, a imala je poteškoća i sa psihom te joj je bila utvrđena 80-postotna invalidnost.

Mirovinu nije dočekala

Prošle godine Jožica je predala dokumentaciju za mirovinu, no, kako kaže njezin otac, još je nije dobila.

–  Meni sve to sve izgleda kao neka mućka. Ona nije mogla brzo hodati i nije mogla stići do Brezna. Nju je ili netko dovezao i tu ostavio, ili je ubijena i tu ostavljena –  sumnja otac, dodajući da veza s muškarcem u Zaboku nije bila nešto posebno.

Komentara 1

FT
ftiček
21:42 04.06.2014.

ćovijek se sada brine za svoju jožicu a kada je tumarala cestama i skakala pred automobile nije ga bilo briga ma dajte vi novinari zajedno s ovim čudakom prestanite tražiti zavjeru tamo gdje je nemaiti zavjeru tamo gdje je nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije