Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD
Povratak na članak

Otac hitcem u glavu ubio sina silovatelja

Jamar Pinkney (37), iz američke savezne države Michigan, ubio je svojega 15-godišnjeg sina jer je, po informacijama iz policije, silovao trogodišnju djevojčicu.

Komentari 18

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
15:02 19.11.2009.

amerikanci...

VL
CA
calif
15:42 19.11.2009.

en ti ma! gadna priča u kojoj me kao upit piknulo pitanje da zakaj je mali silovao maltene bebu? da nije i to povezano s karakterom oca i načinom odgoja koji je sigurno na ponos američkim kreacionistima. praksa pokazuje daa takvi očevi gaje najmračnije i najdublje seksualne frustracije i česti sm homoseksualizam kao posljedicu cijeloživotnog poricanja i negiranja svojih emocija.

VL
OB
-obrisani-
16:16 19.11.2009.

Strašno, častan čovjek koji je odgojio sina, a ubio ga je kao monstruma.

VL
Avatar punkufer
punkufer
17:53 19.11.2009.

Sinatra, dobro si rekao.

VL
ME
mel
01:16 20.11.2009.

Majka a pogotovo otac nisu trebali tako postupiti prema sinu-djetetu mozda nije bilo nista strasno to je samo policija dala informaciju a nije dokazno.

VL
CA
CaptMikulaMali
16:06 20.11.2009.

Svaka čast ocu! Čovjek je zaslužio priznanje što je oslobodio svijet monstruma i time sprječio da nikada više ne počini taj zločin! Žao mi je što će morati ispaštati zbog toga.

VL
GV
goran vrtaric
14:13 21.11.2009.

Tako i treba, u bibliji pise gdje je Isus rekao ako te ruka tjera na grijeh odsjeci je, kod ovog oca, svaka mu cast pravda je na prvom mjestu, i ako je ubio sina monstruma ( a monstrum je svako ko nemocnom ucini zlo), ne treba ga kaznjavati. Kaznjen je dovoljno jer je stvorio takvo smece, i samim cinom ubojstva vlastitog izroda dovoljno je kaznjen, od mene svaka mu cast, tu je pokazao svoju velicinu, jer za takvo sto nismo svi rodjeni.

VL
OB
-obrisani-
09:39 22.11.2009.

Ocigledno, otac se stavio u kozu solovane djevojcice, zato je i reakcija bila toliko zestoka. U cjeloj toj tragediji , najvise mi je zao oca, bila je to zaista teska odluka!

VL
RO
romictea
13:58 19.11.2009.

Tako bi trebao postupiti svaki castan otac, i za to bi trebao dobiti nagaradu od drzave!!!

VL
MA
Mayhaelo
14:53 19.11.2009.

Ovo ne bi smio postupati ni jedan čovjek! Ovo je preporazno. Otac se ponio poput čudovišta baš kao i njegov sin koji je silovao. Gdje je razlika između njih dvoje? Nema je! Uostalom, uzimati pravdu u svoje ruke - kada bi tako svako od nas radio gdje bi nam bio kraj.

VL
MM
Mladen Miletić
15:19 19.11.2009.

Silovao ne silovao teško je reči i dokazati sada šta je bilo kada sedam ljudi i amerikanci prepričavaju događaj. Ja samo znam da me je Klinton naučio šta nije seks ono sa Lowinski nije seks. Dok je u Hrvatskoj teškoo silovanje ako crnkinju pogladiš rukom po dupetu i tuži te dan dva kasnije da je tako silovana. Otac treba biti kažnjen za ubojstvo djeteta - smrtna kazna ! Bez obzira što ga žena spašava lažima da je sin navodno \"priznao\" to je tvrdnja bez dokaza !

VL
KA
Kakma
15:54 19.11.2009.

Spasio je mnoge cure i curice,jer tako mladi silovatelj ce uvijek to ciniti.Pedofil je teska bolest,koja se ne moze izljeciti.Jedini lijek je metak.

VL
SI
Sinatra
15:57 19.11.2009.

ako je taj debil uistinu silovao trogodišnje djete, nitko nema više prava da mu presudi od njegova oca. Žao mi je oca koji će zaglaviti u zatvoru zbog liberalnog pošemerenog zakona koji vlada ne samo u Americi, već i u Europi. Otac je iskazao arhetipsko časno ponašanje koje odiše iskonskom pravdom, koja na žalost nema nikakve veze s modernim zakonom. U modernom liberalnom svijetu pravda i zakon se sve više udaljavaju jedno od drugoga.

VL
SI
Sinatra
16:00 19.11.2009.

calif, ma koja praksa potvrđuje tvoje tvrdnje? Daj, prodaj svoj militantni ateizam negdej drugdje...

VL
VU
Vukovar91
04:09 20.11.2009.

Mi nemamo prava komentirati jer ne znamo cinjenice?! To je tragedija..a sta vi mislite da se radi o greski? Sjecam se malog 10god. svicarca koji je bio u USA i kobojage napastvovao malu djevojcicu od susjeda???Stavili su ga u lance kao najtezeg kriminalca ...kasnije je dokazano da je samo ispruzio jezik toj djevojcici!!! Ne usudim se nesto komentirat ako neznam cinjenice! TRAGEDIJA

VL
DU
Deleted user
05:50 20.11.2009.

Po cijelome svijetu treba ozakoniti javne kuce. Tek tada ako netko ovako siluje a mogao je ici u javnu kucu, znati ce se da je bolestan. Ovako, to je ispalo po onome \"prilika cini lopova\". Mali je mogao i pogrijesiti i iskreno se kajati. Otac mu nije smio presuditi sam i to na osnovu \"rekla/kazala\". Otac je primitivan i priglup - na zalost.

VL
DU
Deleted user
15:19 21.11.2009.

Bar se sad zna na koga je sin retardiran, na oca očigledno.... U pravnoj i civiliziranoj državi sud presuđuje na temelju dokaza, a kazna nije odmazda... Dečko je već davno trebao biti na liječenju jer mu očito fali daska uu glavi ili je i sam bio zlostavljan kada je nasrnuo na dijete... Djeca uče sve od odraslih i bolesnog društva koje ih okružuje...

VL
KO
konkord
14:28 27.11.2009.

Tragedija se dogodila i sad je gotovo, ali pitam se što bi sad svi komentatori pisali da je kojim slučajem taj jadni otac odveo sina psihijatru a ovaj unatoč svemu nastavio silovati i tko zna, možda jednog dana došao i u Hrvatsku.... Mislim da svi imamo svoje gledanje pravde ali zasigurno znam da će i jednom i drugom suditi Bog i stoga se ne usuđujem izjasniti što je u ovom slučaju po meni pravedno. Vjerujem da je samo Božija ruka pravedna i ona će svima nama odrediti kaznu ili nagradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.