Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD

Otac hitcem u glavu ubio sina silovatelja

police
Reuters/Pixsell
19.11.2009.
u 13:35

Jamar Pinkney (37), iz američke savezne države Michigan, ubio je svojega 15-godišnjeg sina jer je, po informacijama iz policije, silovao trogodišnju djevojčicu.

Jamar Pinkney (37), iz američke savezne države Michigan, ubio je svojega 15-godišnjeg sina jer je, po informacijama iz policije, silovao trogodišnju djevojčicu.

Otac mladog silovatelja za optužbe je saznao na poslu u obližnjoj pošti. Kada se vratio, kažu svjedoci, izgubio je kontrolu nad sobom, skinuo sina, tukao ga te izvukao na dvorište iza kuće i potom doslovno egzekutirao hitcem u glavu nakon što mu je naredio da klekne na pod. Otac se oglušio na vapaje svojega sina koji je molio za život te uzeo pravdu u svoje ruke.


Svjedoci su izjavili kako je otac nakon ubojstva mirno odšetao do svog automobila te se odvezao u nepoznatom smjeru. No, nekoliko sati kasnije policija je uhitila muškarca.

Majka ubijenog maloljetnika rekla je kako joj je sin priznao silovanje te uvidio da je pogriješio. Nazvala je muža koji je potom odmah krenuo kući, ali nije znala da će ovako reagirati.

Pravobranitelj pomahnitalog oca zatražio je detaljnu istragu jer smatra da njegov klijent nije bio uračunljiv u trenutku ubojstva jer je inače vrlo smirena i staložena osoba.

Pinkney ostaje u pritvoru do završetka istrage 1. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 18

CA
calif
15:42 19.11.2009.

en ti ma! gadna priča u kojoj me kao upit piknulo pitanje da zakaj je mali silovao maltene bebu? da nije i to povezano s karakterom oca i načinom odgoja koji je sigurno na ponos američkim kreacionistima. praksa pokazuje daa takvi očevi gaje najmračnije i najdublje seksualne frustracije i česti sm homoseksualizam kao posljedicu cijeloživotnog poricanja i negiranja svojih emocija.

OB
-obrisani-
16:16 19.11.2009.

Strašno, častan čovjek koji je odgojio sina, a ubio ga je kao monstruma.

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
15:02 19.11.2009.

amerikanci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije