Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trošio na zabavu...

Osvojio pa potrošio 50.000 funti kako bivša ne bi dobila ništa

scott brown
VL
04.09.2012.
u 09:30

Većinu je potrošio na zabavu, odmor u Meksiku, rabljeni Jaguar, iPad i odjeću. Dio je potrošio i na dvoje djece koje ima s Rachel

Scott Brown (33) osvojio je na kvizu 50.000 funti (470.000 kuna) te potrošio sav dobitak kako njegova bivša supruga Rachel (29) ne bi dobila ništa, piše Daily Mail.

Nakon pobjede do emitiranja kviza Scottu su preostala četiri mjeseca za trošenje novca. Većinu je potrošio na zabavu, odmor u Meksiku, rabljeni Jaguar, iPad i odjeću. Dio je potrošio i na dvoje djece koje ima s Rachel. No, morao je i pokriti dugove koje je nagomilala bivša supruga te troškove razvoda.

− Bio sam nevjerojatno sretan kad sam dobio taj novac. Netko mi je rekao da Rachel može tražiti svoj dio pa sam čvrsto odlučio da neće dobiti ništa − kazao je Brown.

Kako je razvodna parnica još u tijeku, kad je emisija objavljena, Rachel je tražila dio novca pa je 33-godišnjak pred sudom morao objasniti na što je potrošio novac.

− Kako ona može imati pravo na moj novac? Život mi se raspao, ne mogu viđati svoju djecu svaki dan i izgubio sam sve nakon što sam za to radio 11 godina − zaključio je Brown.

>>Sretnik iz Kaštel Sućurca na Bingu osvojio više od 10 milijuna kuna!

>>Osvojio 337 milijuna dolara, no dio mora dati državi

Komentara 2

ZB
zgrada_bez_parkinga
09:54 04.09.2012.

svaka cast majstore ....

TI
tintilinic100
10:02 04.09.2012.

Taj zna :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije