Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priveden i zadržan

Osumnjičeni konobar: Nož sam potegnuo u samoobrani

ubojstvo nožem Nova Gradiška (1)
Ivica Galović/PIXSELL
29.07.2010.
u 18:43

Damira Dautovića (39) tereti se za ubojstvo Kristijana Perkovića (38) u noćnom baru Pub u Novoj Gradišci.

SLAVONSKI BROD – Damir Dautović (39) iz Nove Gradiške priveden je danas u brodski Županijski sud gdje je dao iskaz u vezi s tragičnim događajima u srijedu jedan sat poslije ponoći u noćnom baru Pub u Novoj Gradišci.

On je kao konobar tijekom svađe i tučnjave nožem usmrtio gosta lokala Kristijana Perkovića (38) iz Kovačevca.

>>Konobar nožem za limun ubio gosta koji ga je napao bocama

– Osumnjičeni Damir Dautović u svom je iskazu rekao da je nož potegnuo u samoobrani jer je Perković na njega nasrnuo razbijenom bocom i porezao ga po prsima. Dautoviću, kojeg se tereti da je uporabom noža prouzročio nasilnu smrt Perkovića, određeno je 24-satno zadržavanje, a ponovno će biti saslušan sutra – rekla je sutkinja Jadranka Đaković.

Komentara 4

OB
-obrisani-
06:03 30.07.2010.

Ma joj, on je njemu htio platiti razbijenom bocom, a ovaj mu je nožem vratio ostatak...

OB
-obrisani-
00:00 30.07.2010.

Strašna tragedija! Žao mi je konobara koji će sigurno morati u zatvor! kao kolegu ga žalim jer znam u kakvoj je situaciji bio!

IB
istina_boli
18:54 30.07.2010.

Tak ti je to, kad kriminalci vladaju, posteni se ne smiju ni branit da sacuvaju goli zivot! Jadan konobar, bas mi ga je zao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije