Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržan u pritvoru

Osuđeni ubojica silovao djevojku na Trešnjevci

nasilje
VL FOTO
08.08.2012.
u 10:30

Zagrepčanin Igor S. (39) 1996. godine ubio je ženu zbog nešto novca i nakita. Za to je osuđen na 14 godina zatvora

Igor S., 39-godišnji Zagrepčanin, završio je u remetinečkom pritvoru zbog sumnje da je u petak navečer silovao svoju 25-godišnju djevojku. Sve se, sumnja se, odigralo oko 22 sata u stanu na Trešnjevci, a žrtva, se, neslužbeno doznajemo, policiji obratila tek u nedjelju. Djevojka, na sreću, nije zadobila nikakve ozljede. Silovatelj i žrtva  navodno su bili u vezi nekoliko posljednjih mjeseci.

Policija je potvrdila da je 39-godišnjak završio na obradi. Igor S. je navodno u policiji sve nijekao, ali ga je istražni sudac odlučio pritvoriti zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke, odnosno od utjecaja na djevojku. Iako se nagađalo da je Igor S. cijeli zločin snimio kamerom, u policiji su to negirali.

Igor S. je pak policiji poznat od mladih dana. Još kao 23-godišnjak, 1996. godine, zadavio je Zdenku G. (69) u njezinu stanu na Knežiji. Zločin je počinio s njezinim nećakom. Nesretnu ženu ubili su zbog nešto novca i nakita. Tijelo, koje su policajci pronašli poslije nekoliko dana, zamotali su u tepih. Zbog tog strašnog zločina Igor S. bio je osuđen na 14 godina robije.

Inače, Igor S. evidentiran je i za nekolicinu imovinskih kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Joja
Joja
10:41 08.08.2012.

Da bog da mu ispao sapun u zatvoru za vrjeme tusiranja

IS
istima
11:15 08.08.2012.

Sad, da se mene pitalo zbog ubojstva bi i danas gulio....... no ova priča o silovanju mi puno slabije drži vodu. Hodali mjesecima, ševili se... odjednom silovanje.... nema ozljeda nema svjedoka...... samo riječ protiv riječi.....

SI
silan
10:39 08.08.2012.

murder is a sticky business

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije