Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U registru je 1417 osuđenih
Povratak na članak

Rupa u zakonu: Osuđeni pedofili opet mogu raditi s djecom!

Ministarstvo pravosuđa podatke o pedofilima koji su odslužili kaznu nakon isteka rehabilitacijskog roka briše i više ne postoje podaci koliko ih je izbrisano iz sustava

Komentari 11

LI
liskovaca
12:19 26.09.2016.

ako mogu osuđeni lopovi i ubojice sjediti u saboru ili vladi, ovo nimalo ne čudi!

VL
DU
Deleted user
11:50 26.09.2016.

Svaki dan neki skandal, skandali su postali norma ponašanja u Hrvatskoj. Ovdje više ništa nije čudno ni skandalozno.

VL
KI
Kiki42
13:54 26.09.2016.

Mogu uz uslov da im se predhodno odseče "piša".

VL
SW
swimm
14:40 26.09.2016.

vele rupa u zakonuhm. a da za promjenu dobi rupu u glavi taj koji je pisao i potpisao zakon kao i onaj koji ga je odobrio.

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
21:23 27.10.2016.

Toliko Pedofila,,, ja mislim da bi bilo normalno da se objavi Ime i pezime tih Monstruma i da znamo od koga da djecu cuvamo,,, kad se neko napije i oduzme mu se vozacka napisete sve podatke o njemu,,takvi nas ne zanimaju,,dajte te miseve da mogu Djecu sacuvat od njih.

VL
DU
Deleted user
13:42 26.09.2016.

Prestrašno. Ali se, nažalost, takav apsurd i zlo moglo i očekivati. Jer kad je u Hrvatskoj normalno da čet_ik koji je silovao u Vukovaru danas radi u Hrvatskoj policiji, svi normalni i zdravi kriteriji nestaju. Onda je normalno i ovo da štite pedofile a ne djecu.

VL
DU
Deleted user
12:21 26.09.2016.

Imao sam ga davno u osnovnoj školi, predavao je povijest i mogu reći da se njihova maltretiranja ne zaboravljaju ni nakon pola stoljeća. A suptilno je nastupao, kao pokazujući točne odgovore na testu jednom rukom, a drugom operirao.

VL
OS
osica
14:22 26.09.2016.

Lako za "rupe u zakonu" one se mogu ispraviti, ali ako su rupe "u onih koji ih donose " , nema nam pomoći. "jednom pedofil uvijek pedofil " Nagon jači od volje i ne može se promijeniti. Probajte žedni ue žedni u pustinji zaobići kap vode , pa makar umrli nakon toga ".

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:19 26.09.2016.

Za mene je zoki opasniji od pedofila čovjek je vodio i to loše državu a pustimo ove jadnike neka maštaju u samoći doma svog .. pedofilija je širok pojam pa zakon kažnjava gledanje internet stranica dječjeg sadržaja umjesto da kažnjavaa onog koji to objavljuje... ovim ne mislim da ne treba kažnjavat pedofile koji počine neku akciju u tom smislu ali nać nekog jadnička koji skida slike s neta ove tematike pa lisice na ruke i udarit na sva zvona... s druge strane čovjek ubije čovjeka pa uz dobrog odvetnika odleži koju godinu a ovdje gledanje zabranjenog ( dal ) sadržaja dostupnih internetskih stranica.. gledanje i skidanje slika navedene tematike ej... razmislit malo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.