Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sudu u australiji

Osuđen na doživotni zatvor: Zapalio starački dom i ubio 11 ljudi

01.08.2013.
u 09:46

Medicinski tehničar Roger Dean je dva požara u staračkom domu u Sydneyu podmetnuo kako bi prekrio krađu lijekova iz te ustanove.

Bivši medicinski tehničar Roger Dean (37) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja jer je 2011. zapalio starački domu u Sydneyu u kojem je izgorjelo 11 stanara.

Kako donosi ABC News, Dean je dva požara podmetnuo kako bi prekrio krađu lijekova iz te ustanove. Priznao je krivnju za ubojstvo 11 stanara te je također priznao krivnju za nanošenje teških tjelesnih ozljeda još osmero stanara.

Sutkinja Megan Latham s Vrhovnog suda u New South Walesu kazala je kako njegovi zločini spadaju u najgoru kategoriju ali i da je pokazao žaljenje njegovim prijateljima i psihijatrima.

Njegove žrtve imale su između 73 i 97 godina.  

>> 'Podmetnuo sam požar u kojem je izgorjelo 11 pacijenata'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije