Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZ SVIJETA
Povratak na članak

Oštre osude napada u Londonu: 'Terorizam je zlo kojem se treba oduprijeti kolektivno'

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova je na kanalu Rusija 24 izrazila sućut bližnjima žrtava.

Komentari 6

FU
funkipuppi
22:36 22.03.2017.

Sad je kasno, o tome ste trebali razmisljati prije nego sto se poceli baviti terorizmom.

VL
QQ
qqriqrac
22:54 22.03.2017.

Nemojte nas zamarati s terorizmom, ubojstvima i sl. Nas urbane likove to ne interesira. Mi imamo svoj svijet. Haha.

VL
JO
jokono
22:57 22.03.2017.

To zlo od EU logora treba sto prije ugasiti i zatvoriti granice. I ne samo zatvoriti nego hermeticki blindirati. Njih je krcata Europa, a sada stizu oni najbjesniji u ovom valu, osisali su brade eto ih u Europu. Ergodan istoo prijeti danas, da niti jedan Europljanin nece mirno hodati po svijetu, ako mu se ne dozvole mitinzi po tudjim zemljama. Ovaj propagira diktaturu u zemlji i smrtnu kaznu i zeli to siriti po tudjim zemljama. To je takva kultura, oni nisu ni svjesni sebe, to je njima sve normalno u njihovim zemljama. Sto dalje od nas, hvala.

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:55 23.03.2017.

ako se kolektivno niste htjeli oduprijeti terorizmu u iraku, siriji, već ste financirali te terorističke grupe, onda nemojte ni plakati kad se udari kod vas. sad bi se svi trebali solidarizirati sa vama? halo, pa jeste li se vi ikadad solidarizirali sa žrtvama svakodnevnih terorističkih napada po damasku, bagdadu...? niste. jednom udarili u parizu, cijeli svijet se morao bojati u francuske boje. a to je sirijska, iračka, afganistanska, svakodnevnica. vaše žrtve nisu ni centa vrednije od žrtava iz sirije, iraka, somalije... sve one su žrtve, u svojoj biti nevine. a zapad je tek sad, čak 6 godina od početka 'arapskih proljeća', koje je i sad inicirao i logistički potpomagao, počeo osjećati posljedice nestanka uređenih država u sjevernoj africi, bliskom istoku. sva sreća da nakon kaosa će ipak doći do lijepog kraja.

VL
KI
kit1772
07:36 23.03.2017.

e nek su ih osudili.. sad ce tek da vide sta ce im bit! kad te ovi osude onda je stvarno dosta. ja mislim da su se teroristi uneredili od straha

VL
GV
golub Vaso
00:31 23.03.2017.

oduprijeti?!? kako kad ste slizani s financijerima terorizma, kad ste donijeli terorizam u Irak, Libiju i Siriju. SVE SE VRAĆA sve se plaća

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.