Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri dana pakla

Ostavljeni paraplegičar tri se dana probijao kroz pustinju bez kolica

'A view of parabolic antennas of the ALMA (Atacama Large Millimetre/Submillimetre Array) project at the El Llano de Chajnantor in the Atacama desert, some 1730 km (1074 miles) north of Santiago and 50
Reuters/Pixsell
24.10.2012.
u 08:46

Ricky Gilmore (49) ostavljen je usred pustinje tijekom noći bez svojih kolica, vode ili hrane. Tri se dana vukao po cesti dok nije naišao jedan motociklist koji mu je pomogao.

Tri dana bez svojih kolica, vode i hrane proveo je u pustinji u Novom Meksiku 49-godišnji paraplegičar Ricky Gilmore i preživio. Toliko mu je trebalo da prijeđe oko 6,5 kilometara i dođe do ceste gdje je naišao na jednog motociklista koji se zaustavio i pomogao mu, piše AP.

Gilmore je, naime, pronađen oko 15 kilometara od svoje kuće u Newcombu koji se nalazi na istoku rezervata Navajo. Ispričao je da je stopirao do kuće kada se zaustavio jedan par u bijelom kombiju i povezao ga. Čak ih je i pozvao na večeru u svoj dom, no kada je rekao da ne želi podijeliti s njima alkohol koji je imao sa sobom, muškarac je zaustavio vozilo, uzeo ga iz kolica, iznio i odvezao se.

Ostavljen je tako usred pustinje bez svojih kolica, hrane, vode i jakne, a nikoga oko njega nije bilo da mu pomogne.

– Bio je mrak i te je noći bilo baš hladno. Tresao sam se od hladnoće. Jedva sam se dovukao do nekog grma gdje sam proveo prvu noć – ispričao je 49-godišnjak. Kada je svanulo, počeo je puzati, odnosno vući se po pustinji kako bi se približio svojoj kući.

Tek treći dan naišao je motociklist koji se zaustavio i pozvao pomoć. Gilmore je trenutačno u bolnici, a ozljede po njegovu tijelu govore kakav je pakao preživio tijekom ta tri dana.

Komentara 1

MI
mightymraz
09:49 24.10.2012.

Pronac taj par iz bijelog kombija. Potrgat im ruke i noge te ih ostaviti u pustinji. The end

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije