Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIČKA KRAĐA

Ostavio ključeve u autu pa gledao kako mu ga dvojac odvozi

policijski auto
Goran Jakuš/Pixsell
11.08.2014.
u 12:54

Mladić je auto samo nakratko ostavio otključan, no razbojnici nisu gubili vrijeme

Kada je 23-godišnji M. D. parkirao svoj golf u blizini Željezničkog muzeja u Zagrebu u nedjelju oko 18.20 sati, nije niti sanjao da će trenutak neopreznosti rezultirati razbojničkom krađom.

Mladić, koji je inače iz Sunje kod Siska, u Ulici grada Vukovara automobil je nakratko ostavio otključan. Naišla su dvojica razbojnika koji nisu gubili vrijeme – ušli su u automobil i okrenuli ključeve koje je neoprezni vlasnik također ostavio u autu.

Da su krenuli ukrasti njegov golf sisačkih oznaka, ubrzo je uočio i M. D. i potrčao prema razbojnicima s kojima se počeo naguravati. Na kraju nije uspio zadržati razbojnike koji su se s golfom odvezli u nepoznatom smjeru.

>> Policija u rekordnom roku pronašla ukradeni automobil

>> Švicarac lažno prijavio krađu auta koji mu je razbio prijatelj

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:20 11.08.2014.

Nadam se da je zapisao broj tablice...

CH
chemica
13:47 11.08.2014.

Genije, čudo prirode...Da ga nije i kasko osigurao? Onako, prigodno, par dana prije ovog "slučajnog" događaja. Ostavim otključan automobil pa onda još i ključeve u bravi. Motor je bio u leru ili im je još i "pridržavao" spojku da se ne ugasi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije