Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 47 dana

Oslobođena kći 'kralja kokaina': Platili za nju pola milijuna eura

lara banev
Screenshot YouTube
22.04.2013.
u 14:29

Laru Banevu otmičari su ostavili u nedjelju oko 10 navečer na parkiralištu u Sofiji, a ona je sama došla do obližnje policijske postaje

Desetogodišnja kći "kralja kokaina" Evelina "Brendo" Baneva puštena je nakon 47 dana od otmice, izvijestila je policija, javlja AFP.

Laru Banevu otmičari su ostavili u nedjelju oko 10 navečer na parkiralištu u Sofiji, a ona je sama došla do obližnje policijske postaje. Djevojčica je u dobrom stanju te liječnici provjeravaju njezino psihološko stanje.

Za njezino puštanje plaćeno je navodno 500.000 eura, no ta informacija još nije službeno potvrđena. Otmičari su prvo tražili dva milijuna leva, odnosno milijun eura, no to ipak nisu dobili.

Djevojčica je oteta 5. ožujka kada se vozila u školu. Svjedoci su tada tvrdili da su je otela tri maskirana muškarca koja su pucala na auto u kojem se vozila.

Evelin Banev osuđen je 15. veljače u Sofiji na sedam i pol godina zatvora zbog pranja gotovo 12 milijuna eura. Trenutačno je u Italiji, gdje se protiv njega vodi proces zbog uvoza kokaina iz Latinske Amerike za mafiju.

>> Maskirani napadači ranili čuvara i oteli kćer narkobossa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije